2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فرداش از ترس رفتم سونو دکتر گفت مشکلی نیست همه چی اکی هست سوالم اینه ترس بعدا روی بچه اثر نزاره ...

ممکنه ماه گرفتگی بیفته روش. من ترسیدم روی شونه پسرم لکه افتاد. ولی احتمال هم داره که نیفته. ایشالا واسه شما نیست

الان نبود که دو هفته پیش بود حالا رفته رو مخم

اصلا بهش فکر نکن

بیشتر از من کسی ن ترسیده ن اظطراب داشته تو بارداری الان دخترم دیوار راستو میره بالا 

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
چند وقته بودید؟ خیلی ترسیدید؟

شاید پنج ماهه بودم. خواب بودم صدای انفجار اومد تو آشپزخونه. خیلی وحشت کردم. سونو دادم مشکلی نبود. بدنیا که اومد گفتند ماه گرفتگی شونه اش بخاطر ترس بوده.

اصلا بهش فکر نکن بیشتر از من کسی ن ترسیده ن اظطراب داشته تو بارداری الان دخترم دیوار راستو میره بال ...

خداروشکر کاشکی این ۵ ماه بگذره همش استرس یه چیزی دارم اوندفعه رفتم ارایشگاه دختره یهو دست زد به شکمم از اون اونم رو مخمه همش دارم دیوانه میشم

شاید پنج ماهه بودم. خواب بودم صدای انفجار اومد تو آشپزخونه. خیلی وحشت کردم. سونو دادم مشکلی نبود. بد ...

خدای نکرده مشکلات جدی و جسمی نشه حالا یه لک چیزی نیست روی بدن

اصلا بهش فکر نکن بیشتر از من کسی ن ترسیده ن اظطراب داشته تو بارداری الان دخترم دیوار راستو میره بال ...

ماه گرفتگی نداره جاییش؟

شده یکدفعه وحشت کنید قلبتون وایسا

چند ماهگی بوده؟