2777
2789
عنوان

دوستان آیفون دار مخصوصا آیفون ۱۱

577 بازدید | 12 پست

آقا طبیعیه تو ۳ ماه ۳ درصد از سلامت باطری کم بشه؟

من گرفتنی ۹۵ درصد بود 

هفته پیش ۹۳ 

الان دوباره دیدم شده ۹۲ 

چرا انقدر زود میاد پایین 

فروشنده گفت باطری فابریکه اصلااااااا عوض نشده 

برا شما هم انقدر درصد باطری زود میاد پایین 

عوض کنم یه آیفون ۱۱ دیگه بگیرم یا نه طبیعیه همشون همینجورین؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرش چی میشه ؟ تا چند میاد پایین 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

طبیعیه اولش زود تر میاد پایین به مرور فاصله زمانیش بیشتر میشته

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
نه طبیعی نیست ولی مراعات کن خودت یکم نزار کمتر ۲۰ یا بیشتر ۸۰ درصد شارژ بشه

مراعات می‌کنم این ۳ ماه هم یک ماهشو استفاده نکردم چون ریجستری نشده بود 

درصد باطری کم بشه چی میشه ؟ تا چند میاد پایین ؟

اره طبیعیه من نات اکتیو خریدم iphone 13 تو ی ماه شد ۹۹ 

😕 چرا آخه 

چیز خاصی نمیشه فقط زود به زود شارژ خالی میکنه

نمیدونم همش به سرم میزنه برم سامسونگ بگیرم 

ولی آخه آیفون رو هم دوست دارم 

تو دوراهی سختی گیر کردم ☹️