2777
2789
عنوان

یه سوال زنونه دارم..

469 بازدید | 40 پست

سلام خانما اینی ک میگم اصلااا سرکاری نیس کاربر خانمم کاربر قدینیم هستم...

من یه مشکلی دارم اونم اینه ک اصلاااا نمیتونم درد رابطرو تحمل کنم....بشدت سوزش داخلی دارم رفتمم دکتر پماد واژینالو قرص اینا داد ک خوب نشدم اگ پماد بیحسی میدکنین بهم معرفی کنین 

بعد نشکل دیگم اینه ک حس میکنم اصن واژنم نرمال نیس...ببخشید انقد واضح میگم ولی یحوریه ک انگشت میکنم داخل یچیزی جلوشو گرفته انگار یچیز گردیه بعد وقتی فشارش میدم انگشتم میره زیشو اانگشتم میره داخل خواستم ببینم این عادیه یا ن لطفا جواب بدین اگ اینجام نشد خداقل تو خصوصی بهم بگین..

کاربر خانمم___آنه شرلیم سابقم___اسمم قرار بود بشه ممد دختری در مزرعه (ی)پاک شد😒😒😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت نداری؟! قسمت اخر پیامت.. اره عادیه طبیعیه

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
شایدزگیل زده داخل ی پاپ اسمیربده

نه فک نکنم زگیل باشه 

میدونم زگیل چجوریه اونجوری نیس اینک میگم ا داخل یچیزی حس میکنم خیلی بزرگتره اندازه زگیل نیس..

کاربر خانمم___آنه شرلیم سابقم___اسمم قرار بود بشه ممد دختری در مزرعه (ی)پاک شد😒😒😒
عفونت داری و با پماد خوب نشدی؟ مگر اینکه عفونت باشه وگرنه درد نداره که

دارو واس عفونت داشت ولی دردش اصلا یذره ام فرقی نکرده

عفونت نداری؟! قسمت اخر پیامت.. اره عادیه طبیعیه

مرسی واسه جوابت باز خیالم راحت شد 

نمیدونم..رفتم دکتر دارو واسه عفونتم داد هم پماد واژینال داد هم مترونیدازولو چنتا قرص دیگ ولی هیچ فرقی نکروم