2777
2789
عنوان

یه سوال زنونه دارم..

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 40 پست
بچه ها قبل رابطه مقعدی چطور خودشونو تمیز میکنن

میدونم چجوریا ولی اسنش یادم نمیاد ک چی میگن بهش🤦‍♀️یه حالت شستشو مقعدیه...

کاربر خانمم___آنه شرلیم سابقم___اسمم قرار بود بشه ممد دختری در مزرعه (ی)پاک شد😒😒😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش گلم قبلش معاشقه دارید؟تحریک میشی؟

معاشقه داریم ولی نه اونقد🤦‍♀️ینی اونجوری کامل بدنم اماده نمیشه 

البته خودمم چون خیلی میترسم نمیتونم تحریک شم....

ولی خب مشکلم واژینیسموس اینا نیس چون حتی انگشتم میکنم باز سوزش داخلی دارم

کاربر خانمم___آنه شرلیم سابقم___اسمم قرار بود بشه ممد دختری در مزرعه (ی)پاک شد😒😒😒
۲۱ سالمه  نمیدونی واسه دردش از چه بی حس کننده ای استفاده کنم؟

باید معاشقت زیاد باشه تا بدنت اماده بشه و حسابی شل بشی

واژیهیل باریج رو دکتر ب من داد برای سوزش خارش رابطه دردناکه

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
چرا همه گفتن عادیه بدون اینکه بدونن دهانه رحمش چقد نزدیکه؟اگه دچار افتادگی شده باشه چی

ممکنه  افتادگی باشه؟اخه تابحال زایمانو دخول کامل نداشتماا 

ینی بدن بقیه خانما اینجوری نیس؟

باید معاشقت زیاد باشه تا بدنت اماده بشه و حسابی شل بشی واژیهیل باریج رو دکتر ب من داد برای سوزش خار ...

مرسی واسه کمکت❤❤

اینایی که میگین نشانه افتادگی رحمه حتما برین معاینه چون چیزی نیس که پشت گوش بندازین

واقعااا ینی این مورد اخری ک گفتم بدن بقیه خانما اینجوری نیس ؟

اخه تاحالام زایمانو رابطه کامل نداشتما