2777
2789
عنوان

اگه یه روزی متوجه بشید

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 36 پست
بعضی مردا وقتی ندار هستن کسی نگاشون نمیکنه مجبورن یزنی میگیرن ولی وقتی وضشون خوب میشه پررو میشن میگن ...

همسر من بخاطر موقعیت مالی نبود ی شرایط خاص داشت

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
دلم میسوزه واسه خودم سادگیم دلسوزیم

درس عبرت شد دیگه ساده نباشی 

توجامعه مردسالار برای منافع مردا تبلیغ اینکه زنا ساده و جان فشان باشن زیاد میشه ولی در اخر افسردگی و ناراحتی سهم زن احساساتی میشه مگر مرد زیر دست پدر مادر درستکار بزرگ‌شده باشه که کم هستن اکثرا خودخواه زرنگ و قالتاقن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درس عبرت شد دیگه ساده نباشی  توجامعه مردسالار برای منافع مردا تبلیغ اینکه زنا ساده و جان فشان ...

وای جواب ۸ سال زندگی ۸ سال کوتاه اومدن با همه چیز ساختن شد این 

خدا خودش کمک کنه بتونم سرپا شم سرکار برم

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
درس عبرت شد دیگه ساده نباشی  توجامعه مردسالار برای منافع مردا تبلیغ اینکه زنا ساده و جان فشان ...

خانواده داغون فقط فقط ادعا دارن خاک برسرا ادعای همه چیز دون بودن باکلاس با شخصیت بودن

از اولشم دوسم نداشت فقط فقط بخاطر شرایطش ازدواج کرد من اینو بعدها فهمیدم

اگ خودم شرایظو داشته باشم و اونم تلاشی نکنه جدا میشم

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم                                      
اگ خودم شرایظو داشته باشم و اونم تلاشی نکنه جدا میشم

نه عزیزم اصلا تلاشی نکرده حتی تو این دو ماه که من اومدم ی پیام نداده حال پسرمونو بپرسه‌