2777
2789
عنوان

اگه یه روزی متوجه بشید

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 36 پست
اینکارو نکن اصلا،طلاق نگیررررر

چرا 

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه گفتن مردا اول بفکر منافع خودشونن و الویت اول خودشون و متافعشون هست نباید احساساتی با این ادم‌ب ...

دقیقا حرف حق

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
طلاها و پولا وجهازتو بهش ندی هی خودتو بلکه شیرین کنی  جلوی ادم زرنگ‌باید زرنگباشی

نه اصلا هیچی بهش نمیدم

غمگین میشم و خودمو میبازم ازشون میپرسم ایا واقعیت داره یا نه بعد اروم اروم مسیرمون جدا میشد و ازشو ...

این اواخر خیلی کتکم میزد فحش میداد همش میگفت کی میشه از دستت راحت شم

این اواخر خیلی کتکم میزد فحش میداد همش میگفت کی میشه از دستت راحت شم

ای وای 

اصلا اجازه نده بهت توهین بشه عزیزم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
عاقل شو هر چی بذهنت میرسه هم بهش نگو مثل خودش موذی باش، چند سال چطور گولت زد برای خودخواهی خودش و من ...

دلم میسوزه واسه خودم سادگیم دلسوزیم

ای وای  اصلا اجازه نده بهت توهین بشه عزیزم

نه دیگه پسرمو برداشتم و اوردم

ولی خونه مادرمم سختمه

نه دیگه پسرمو برداشتم و اوردم ولی خونه مادرمم سختمه

اروم اروم خودتو میسازی عزیزم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
الانم علاقه نداره؟ طلاق میخواد بگیره؟

از اولشم دوسم نداشت فقط فقط بخاطر شرایطش ازدواج کرد من اینو بعدها فهمیدم

اروم اروم خودتو میسازی عزیزم

امیدوارم

حالا ک وضعش خوب شده چرا باید طلاق بگیری؟بمون حالشو ببر

بعضی مردا وقتی ندار هستن کسی نگاشون نمیکنه مجبورن یزنی میگیرن ولی وقتی وضشون خوب میشه پررو میشن میگن این زنو وقتی ندار بودم‌میخواستم‌نه حالا،،، زن احساساتی همیشه بازی میخوره 

الان یکی تاپیک‌زده بود نامزدم میگه بینیتو عمل کن چون زن عملی و پلنگ میخواسته یا بهش ندادن یا خوبشو پیدا نکرده اومد سراغ این دختر که بکوبه بسازه شبیه اون زن تو ذهنش بشه پز بده باهاش که زنم پلنگو عملیه در واقع علاقه قلبی نداره چون اگه طرفش زشت هم بود میگفت خوبی من پسندیدم ولی ناچارن اینوانتخاب کرده چون عملی زنش نمیشده به اسونی 

مردا بعضیاشون مریضن ،زن نباید خودشو بدبخت مریضی مرد کنه 

حالا ک وضعش خوب شده چرا باید طلاق بگیری؟بمون حالشو ببر

وضعش خوب نشده ی شرایط خاص داشت که تنهایی از پسش برنمیومد