2777
2789
عنوان

اگه کنکور قبول نشم چی میشه!؟

7557 بازدید | 55 پست

بچه ها دوماه دیگه حدودا کنکور دارم

خیلی از لحاظ استرس و روحی نابودم

یه روزایی خیلی خوبم تو خوندن قشنگ متوجه میشم

یه روزایی مثل امروز واقعا کم میارم و نمیتونم بخونم انگار فقط الکی دارم روزنامه وار میگذرم از رو متن

واقعا دیگه دارم افسردگی میگیرم

رشتم تجربی هست

اگه کنکور اونی که میخوام نشه چی میشه!؟

اگه برم یه رشته متفرقه دانشگاه خیلی بده؟!

اگه قبول نشم خیلی بد میشه به نظرتون؟!

واقعا تحمل پشت کنکور موندن و فشار دوباره ندارم

خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم...!🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کنکوری بودم عالی پیش رفتم ولی باردار شدم و فشار روم بود اقد فشار یود ک تپش قلب گرفتم رفتم دکتر گفت استرس برات بده کلاااا گذاشتمش کنار عین خیالمم نی چی واجب تر از خودمم چن وقت دیه میخام سالن بزنم و هدفای دیه دارم ب خودت فشار نیار ولی سعی خودتو کن و ب این چیزا فک نمن

اگه قبول شی عالی میشه ولی اگه نه باور کن هیچی نمیشه قبول شدن خوبه ولی نشدن وحشتناک نیست همین

امیدوارم 

دیگه دیوونه شدم

انقدر تو سرم خوندن که تنها راه موفقیت کنکوره

توان دوباره این راه رو رفتن ندارم🥲😭

برای موفقیت باید شکست بخوری .

ولی در کل قرص ضد استرس بخور ایشالا حله

خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ

منم حدود ۳رماه دیگه امتحان خیلی مهم دارم که قبول نشم باید یه سال بمونم. اصلا خوب درس نمیخونم و عذاب وجدان داره خفم میکنه. خیلی هم از برنامه عقبم از طرفی واقعا تحمل یه سال دیگه موندن رو ندارم.  جه خاکی به سرم بریزم؟

منم دارم واسه ازمون میخونم کاملا هم لاکپشتی میرم جلو امروز داشتم ب اجی م میگفتم استرس کنکور رو دارم ...

واییی مثل من

اصلا نمیتونم بدوام و نمیتونم مثل بقیه روزی ۱۲ ساعت بخونم

مشاورا چیزایی که میگن خیلی متفاوت هست

🥲🥲🥲