2777
2789
عنوان

اگه کنکور قبول نشم چی میشه!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8348 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کنکوری بودم عالی پیش رفتم ولی باردار شدم و فشار روم بود اقد فشار یود ک تپش قلب گرفتم رفتم دکتر گ ...

انشالله که سلامت و موفق باشی مهربونم🥺

امیدوارم منم بتونم راهمو پیدا کنم

خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم...!🌱

اگه قبول نشی میری دنبال کار مورد علاقه ت کسب مهارت می کنی از تدریس زبان و آرایشگری و نقاشی و ... گرفته تا آخر اوه اینقدر زیاده که  بعد به استقلال مالی میرسی حالشو میبری بعدش هررشته ای دلت خواست میری با فراغت خاطر ادامه تحصیل میدی حالا حتما که نباید دانشگاه سراسری باشه اگر هم خیلی عشق درس پزشکی و مرتبط باشی یک بار نه دوبار دیگه کنکور میدی دنیا برای آدمهای پرتلاشه نه باهوش 

منم کنکوریم تجربی  تو این مدت باقی مونده دارم تلاشمو میکنم حداقل روزی ۵ ساعت میخونم . یه بخشها ...

میشه بدونم چه بخش هایی حذف کردی؟

من دهم رو کامل بستم

زیست یازدهم تا فصل ۴ بستم

اما مجبور شدم دوازدهم شروع کنم بخاطر امتحانات شبه نهایی

منم کنکوریم🥺 تجربی. دومین باره... سری اول با اینکه هیچی نخونده بودمممم و کل یازدهم رو اصلا بلد نبودم درصد تخصصیام ۱۵ بود . بنظرتون میشه تو ۳ ماه قشنگگگگ خوندن رتبه ۱۰ هزار بیارمم؟؟؟(درصد ۴۰ ۴۵ میخواد)

به امید وسطای شهریور۱۴۰۲ که تو سایت سنجش م بزنه 
امیدوارم  دیگه دیوونه شدم انقدر تو سرم خوندن که تنها راه موفقیت کنکوره

تنها راه نیست

راه موفقیته ولی از طریقای دیگه م میشه موفق شد من خودم کنکورو انتخاب کردم ولی خیلیا از طریقای دیگه موفق شدن

..dental stu
اگه قبول نشی میری دنبال کار مورد علاقه ت کسب مهارت می کنی از تدریس زبان و آرایشگری و نقاشی و ... گرف ...

مرسی عزیزم بابت صحبت های امیدوار کنندت🥺🥲♥️

انشالله که سلامت و موفق باشی مهربونم🥺 امیدوارم منم بتونم راهمو پیدا کنم

مرسی عزیزم 

مطمنننن باش میتونی تنها کاری ک باید کنی با خودت حرف بزن بگو من دارم تلاش خودمو‌میکنم دارم میخونم نتیجشم با خدا و ب چیزای دیه فک نکن

میشه بدونم چه بخش هایی حذف کردی؟ من دهم رو کامل بستم زیست یازدهم تا فصل ۴ بستم اما مجبور شدم دواز ...

زیست رو هیچ بخشی حذف نکردم . دهم رو خوندم الان فصل ۳ یازدهم هستم 

شیمی رو ۱و۲ دهم ۱و ۲ یازدهم و ۳ و ۴ دوازدهم میخونم ک الان ۱ یازدهم هستم 

فیزیک رو فقط دوازدهم خوندم بقیش نمیخونم 

. ریاضی رو هنوز تصمیم نگرفتم 

منم کنکوریم🥺 تجربی. دومین باره... سری اول با اینکه هیچی نخونده بودمممم و کل یازدهم رو اصلا بلد نبود ...

واقعااا؟!

انتخاب رشته نکردی؟

ببینی با این درصدا چی میاری