2777
2789
عنوان

خیلییی لاغرم

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 48 پست
عوارض شو نمیدونم  ولی تا خوردم به 10 دیقه نکشید از ضعف قند خونم افتاد  هر چقدرم غذا م ...

من شنیدم ۲۰ یا حداکثر نیم ساعت قبل غذا باید بخوریم.  خب اینکه گشنه می‌کنه آدمو ک خیلی خوبه.چون من اصن اشتها ندارم.  بعد اینکه غذا میخوردی حالت خوب میشد؟؟

اشتهانداری گلم؟ کم میخوری؟  ببین اگر اشتها نداری سعی کن کم کم بیشترش کنی  مثلا قرص سی ...

من کم خونی شدید دارم 

درسته اولش هم خوب نبودم ولی این اوایل چند تا استخونم و یه روکش

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کم خونی شدید دارم  درسته اولش هم خوب نبودم ولی این اوایل چند تا استخونم و یه روکش

خب درمان کن گلم آمپول تقویتی بزن دکتر باید تجویز کنن قرصهای آهن خوب بخور 

انشالله تنت سالم باشه عزیزم مهم سلامتیه

کاربری مشترک
من شنیدم ۲۰ یا حداکثر نیم ساعت قبل غذا باید بخوریم.  خب اینکه گشنه می‌کنه آدمو ک خیلی خوبه.چون ...

آدمو گشنه میکنه ولی تا حال آدم خوب بشه زمان میبره و بعدشم بخاطر زیاد خوردن همش معده درد گرفتم و قطع کردم و نخوردم  

من که دوس نداشتم 

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤
منم کم خونی دارم البته دارم قرص کم خونی میخورم

کم خونی خیلی بده آدمو نابود میکنه  

من هفته ای یبار آمپول میزدم و اوضام خوب شده بود 

از 42 کیلو به 47 رسیدم ولی بعدش بخاطر بیمه مون که مسدود شده بود نتونستم برم و شدم 45 

توهم همش عصبی میشی؟ 

چه علائم هایی داری؟ 

کم خونی خیلی بده آدمو نابود میکنه   من هفته ای یبار آمپول میزدم و اوضام خوب شده بود  از ...

من ففول میخورم میگن خیلی خوبه.عصبی که اره همیشه عصبی هستم.طوریم اصلا حس ندارم از زمین بلند بشم تا راه میرم سرم گیج میره.من خیلیییییی لاغرم بخاطر همین افسردگی گرفتم جدیدا فکنم وسواس هم گرفتم

کی خریدی ؟ چرا میگی بده ، عوارضش چی بود؟ میشه بگی

چهار ماه پیش خریدم عوارض شو نمیدونم 

ولی تا خوردم به 10 دیقه نکشید از ضعف قند خونم افتاد 

هر چقدرم غذا میخوردم یا شیرینی  درس نمیشد

مثلا اونو بخوری و غذا نداشته باشی از حال میری  

من اولش نمیدونستم چون گفت یک ساعت قبل غذا بخور منم خوردم به 10 دیقه نکشید عرق سرد نشست روم.  و انقدر حالم بد شد که نمیتونستم حرکت کنم همش از حال میرفتم و میخواستم فقط بخوابم