2777
2789
عنوان

مشکل کامپیوتر

442 بازدید | 6 پست

سلام. میدونم اینجا برنامه برای خانمای متاهل و ... هست ولی من چندوقتیه که با این سایت آشنا هستم و میخوام یه سوال بپرسم که اگه کسی میدونه جواب بده لطفا .. 

من وقتی فلشی چیزی وارد usb3.1 میکنم، این عکس میاد بالا مشکل کامپیوترم چیه؟

اداپتورتون سالمه ؟شاید مشکل از ویندوزتونه 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خطا خطای ویندوز هست،که معمولا به خاطر مشکل سخت افزاری بوجود میاد.

اگه به تازگی ویندوز عوض نکردین بهتره ویندوز رو عوض کنین 

اگر نه به نظرم پورت ورودیusbرو عوض کنین.

درهر حال به یه تعمیرکار مراجعه کنین.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

سلام در واقع نمیشه به این گفت مشکل کامپیوتر خوب کارشو بلده انجام بده ببین الآن خودت هم گفتی وقتی فلش را وصل میکنی این پیام نشان داده میشه خب بزار یه چیزی را توضیح بدم سیستم عامل باید از یک جایی بوت شود مثل فلش و هارد و سی دی و حافظه فلاپی و هارد اکسترنال و یا حتی گوشی موبایل اندروید و...... شما وقتی فلش را وصل میکنی کامپیوتر اون رو به عنوان بوت شناسایی میکنه بخاطر همین دیگه ویندوزی که داخل هارد کامپیوتره بالا نمیاد و اگر سیستم عاملی داخل فلش(مثل ویندوز لینوکس مک اندروید پای ابر و ......) نصب باشه رو همون سیستم عامل فلش بوت میشه و دیگه به سراغ هارد نمیره

برای رفع این مشکل که البته مشکل نیست دو راه وجود داره

راه اول مخصوص افراد مبتدی هست برای روشن کردن سیستم اول فلش را در بیار و بعد از روشن شدن دوباره به کامپیوتر وصل کن

راه دوم که مخصوص افراد حرفه ای است باید بره تنظیمات بوت که بسته به مدل کامپیوتر فرق داره یا del یا f2 یا f9 باید تو گوگل جستجو کنی بعدش میری اولین بوت دیوایس رو رو هارد می‌گذاری اون موقع دیگه فلش هم وصل باشه داخل فلش بوت نمیشه ولی گفتم این روش مخصوص افراد حرفه ای است چون ممکنه با بهم ریختن تنظیمات بوت سیستمت دچار مشکل بشه پس اگر حرفه ای هستی این کارو کن

در واقع بوت شدن از فلش بیشتر به درد نصب ویندوز میخوره و بخاطر همین مشکل نیست 

البته درسته نی نی سایت یک سایت برای مشکل مادران و کودک هست اما بنظر من این چند سال نی نی سایت خیلی بزرگ شده و هر مشکلی داشته باشی میتونی کمک بگیری من که خودم اگه بخوام بدونم نظر افراد چیه یا کدوم مارک بهتره همیشه به نی نی سایت سر میزنم خیلی بهم کمک میکنه