2777
2789
عنوان

کی میگه خدا عادله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 50 پست
چارچوب نچیدم از بچگی از همه اطرافیان کمتر بودیم همیشه تحقیر شدم همه رو ب پیشرفتن تو خانواده ما رو ب ...

نه عزیزم این فکرو نکن مطمئن باش اونی ک جهاز تو رو مسخره کرد خدا یجای دیگه حالشو میگیره بعد هیچ وقت به ظاهر آدما یا وضعشون یا عشقشون نگا نکن خیلی چیزا به ظاهر هست شاید پول داره ولی مشکل داره شاید همه چی رو داره از شوهرش راضی نیست یا شوهرش از زنش راضی نیست مطمئن باش هیچی ثابت نمیمونه آدما هم باعث نیش زبونشون یا مسخره کردن تحقیر کردن بقیه هم یجا تاوان میدن

بابام بچه بودم فوت شده مامانمم طفلی ب سختی بزرگمون کرد رو سرم میزارمش از ده سالگی تا دو ماهه پیش ن ...

عزمزمه من بهت قول میدم یهو زندگیت عوض میشه به چیزی ک میخوای میرسی خودتم تعجب میکنی اون روز دلم برات روشنه نگران نباش گلم انشالله زود حاجت روا میشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزمزمه من بهت قول میدم یهو زندگیت عوض میشه به چیزی ک میخوای میرسی خودتم تعجب میکنی اون روز دلم برات ...

کاش بشه دیگه دارم از خدا میبُرم دیگه داره صبرم تموم میشه اصلا دلم نمیخواد بهش پشت کنم

کاش بشه دیگه دارم از خدا میبُرم دیگه داره صبرم تموم میشه اصلا دلم نمیخواد بهش پشت کنم

میشه عزیزم شک نکن منم آدمی بودم مث خودت واقعا بریده بودم ولی حل شد اگه یوقت ناراحتی یا صبرت تموم میشه حق داری ولی به طور کلی بخدا پشت نکن منم میبریدم یه مدت با خدا قهر میکردم ولی باز میرفتم سمتش

پس جوونی ازدست رفتمون چی😓

نوش دارویی و بعد مرگ سهراب آمدی ..... یه استادی هست توی تبت و هیمالیا کنار مرتاض ها و کشیش ها و .... زندگی میکنه حرفایی ک میزنه از ده تا کلمه نصفشو هم نمیشه فهمید ... میگه شما ب چشم خدا مثل یه جمعیت مورچه اید اصن برا خدا مهم نیستید؛  چرا تو با یکی دیگه باید برا خدا فرق داشته باشید؟! تونستی ب پول و خوشبختی میرسی نتونستی اصن برا خدا مهم نیست! خدا صدای شماهارو نمیشنوه اصلا نمیبینتتون یه سری موجودات طبقع بندی شده مثل فرشته و الهه و انس و جن و پری و ..... وجود دارن ک خدای زمینی رو بنام الله میشناسیم ما حتی خدای آسمانی رو درکی ازش نمیتونیم داشته باشیم با ارتباط با الهه ها و موجودات زیر زمینی ک با نام جن میشناسیم یه سری کارهای خیر و شرو میشه انجام داد یکی دو پله ارتقا پیدا میکنی و با خواب یوگا میلام میشه از الهه ها در رویای آگاه به جواب سوالات برسی این استاد میگه بسته به سن زمینی یک انسان و چگونگی مرگش میشه از شش سال تا یکی دو هزار سال زندگی بعدیشو تخمین زد بیشتر ما انسانها  چندین و چند بار ب این دنیا اومدیم و مردیم و هیچی یادمون نمیاد یه تعداد اندکی هم زندگی اولشون هست انقدر میایم و میریم تا یه جا این چرخه تموم شه اونم فقد با آگاه شدنمون زندگی زمینیمون تموم میشه و ب بعد بالاتر میریم میگه ما انقدر پدرو مادر و بچه و خواهر و برادر تو زندگیای قبل داشتیم خودش میگه یازده بار ب این دنیا اومده زندگی قبلش دوهزار سال پیش بوده و بعد یازده بار تناسخ این زندگی آخرش هست و با اگاه شدن میتونه از چرخه زندگی بالاخره نجات پیدا کنه و زکات این اگاهی اینه ک تا جایی ک زورش و معلوماتش میرسه انسانها رو آگاه کنه و زندگیهای قبلیشون یادشون بیاره هزاران شاگرد داره ک با یوگا میلام زندگیهای قبلشونو بخاطر اوردن و شاگردیشو میکنن ولی من نرفتم چون ب تمام حرفایی ک ازقولش زدم هنوز اطمینان ندارم خودش میگع تا وقتی بمن شک داری نیا اصلا وقتش نشده ک اگاه بشی 

💤💃🍃

سلام عزیزم.میدونم ازتاپیکت مدت هاگذشته.وقتی۱۴سال پیش دوست۱۸ساله ام فوت کرد.بعدچندروزاومدخوابم.خیلی باهم صمیمی بودیم درحدخواهر.به من گفت من بامرگم فهمیدم خداوندچقدرعادله.نمی دونم خداوندچه طورپس ازمرگش باهاش رفتارکرده بود.که این روبه من گفت.

اومی بیند.درمحضراوهستیم.