2777
2789
عنوان

کی میگه خدا عادله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همون خانواده وقتی تو فقر بودن چ جوری پس انداز کنن..چرا خوده بچه ک الان داره تلاش میکنه واسه ایندش ...

دیگه هر چیزی دلیل و حکمت خودشو داره‌.اون فقر برمیگرده به نسل قبل یا دلایل دیگه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
ولی ما تو فامیل داریم اول زندگی فقیر بوده الان خوشبخته و وضعش توپه  داریم اول زندگی شوهرش معتا ...

خوب دختر تو که داری میبینی خدا زندگیت رو زیر رو کرده اين همه مثال زدی

پس خدای توهم بزرگه اونام مگه به دفعه وضعشون خوب شد؟خودت میگی بعد چقدر وقت پس اونام اون موقع میگفتن خداعادل نیست ؟میدونی تو سختی آدم گله میکنه ولی خداهین وقتا آدم رو امتحان میکنه

باور کن منم خو زندگی سختی دارم ولی بهش امیدوارم 

هروقت گفتم نه کمکم نمیکنه وفلان بدترشد هروقت از صمیم قلب بهش تکیه کردم کمکم کرد با این که سختی کشیدم ومیکشم ولی میدونم تهش کمکم میکنه برسم

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

اولا ماه رمضونه اینطوری نگو 

سعی کن ارتباطتو قوی تر کنی 

هر کی با خدا بوده موفق بوده با چشم دیدم 

بعدشم خدا به عبادت های ما که نیازی نداره ما واسه خودمون عبادت میکنیم 

خیلیییی بد حرف زدی و اصلا تو کتم نمیره کسی بخواد اینجوری حرف بزنه

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

هرچه آن خسرو کند شیرین بود مشکلت اینه برای خوشبختی چارچوب چیدی. خوشبختی را از خدا بخواه. بگو هرچی ...

چارچوب نچیدم از بچگی از همه اطرافیان کمتر بودیم همیشه تحقیر شدم همه رو ب پیشرفتن تو خانواده ما رو ب پسرفت، جهارمو مسخره کرد دختر فامیل الان یه شوهری کرده بیا ببین، اقوام نزدیکمه دیگه دارم میبینم چقدر خوشبخته 

تو مدرسه از همه پایین تر بودم تو دانشگاه همینطور تو خانواده 

حالا تو خانواده شوهر 

اصلا احساس میکنم روزی ندارم 

رزقم کمه 

فکر میکنم شوهرم هر کی دیگه رو گرفته بود الان وضعش توپ بود طفلی

منم ندارم امام حسینی ک جونمو براش میدادم اسمش میاد اشکم در میاد ولی دیگه اسمشو نمیارم 

مگه امام حسین یا بقیه ائمه یا خود خدا نعوذبالله نوکر ما هستن هر چی بگیم بگن چشم؟چرا منت میذاری به خاطر دعا کردن خودت؟

بعدم زندگی تو این دنیا یعنی رنج

حالا شما خوشبختی یه نفرو میبینی ولی سختی هاش رو نه

مثل اینکه دکتر بودن یه نفرو میبینم ولی شب نخوابی ها و درس خوندنش رو نه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
چارچوب نچیدم از بچگی از همه اطرافیان کمتر بودیم همیشه تحقیر شدم همه رو ب پیشرفتن تو خانواده ما رو ب ...

بگرد علتش رو پیدا کن

اطراف ما هستن اینطوری.من به عقل ناقص خودم فهمیدم علتش اینه هیچ احترام و محبتی به پدرمادرشون ندارن.مادر پدرشون ازشون راضی نیستن.هر کاری میکنن پیشرفت نمیکنن

پس جوونی ازدست رفتمون چی😓

زندگی همینه دیگه عزیزم هر کی مشکل خاص خودشو داره از پولدار گرفته تا کسی که همش تو خوش گذرونی بوده همه از یه لحاظ ضربه خوردن و مشکل دارن کسی نیست بی مشکل باشه من خودمم یه مدت ناامید بودم بعضی اوقات کفر میگفتم درکت میکنم صبر کردن خیلی سخته امیدوارم به زودی حاجت روا بشی و به آرزوهات برسی

من خودم یه آدمی بودم ک بریده بودم و صبرم تموم شده بود و دقیقا هم همش حرفای تو رو میگفتم ولی خدا یهو بهم نگا انداخت ولی اینم بگم یهو منو حاجت روا کرد و خیلی چیزا بهم داد ولی وارد مشکلات دیگه هم شدم😂یعنی خدا حاجتم بده نمیگه کل مشکلاتتو حذف میکنم ولی خداروشکر از اون وضعیت دراومدم

بگرد علتش رو پیدا کن اطراف ما هستن اینطوری.من به عقل ناقص خودم فهمیدم علتش اینه هیچ احترام و محبتی ...

بابام بچه بودم فوت شده

مامانمم طفلی ب سختی بزرگمون کرد رو سرم میزارمش

از ده سالگی تا دو ماهه پیش نمازمو اول وقت میخوندم 

ماه رمضون روزه میگرفتم قرانو حتما ماه رمضون ختم میکردم 

ماه رجب چند روزشو روزه میگرفتم 

از در امد ناچیز خودم ب بقیه کمک میکردم 

واسه گربه ها و پرنده ها غذا میزاشتم 

زباله های بازیافتی رو جدا میزاشتم ک دوره گرد تو اشغالا دنبالش نگرده

و خیلی کارایی ک خدا راضی باشه

حتی چند سال چادر میپوشیدم با حجاب کامل

ولی دارم با چشم میبینم اینا ک اصن خدا رو قبول ندارن یا قبول دارن ولی نماز و روزه نمیگیرن چقدر خدا کمکشون میکنه 

فامیل نزدیکن دیگه دارم میبینم