2777
2789
عنوان

کی میگه خدا عادله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 50 پست
ما فقط ظاهر زندگی دیگران را میبینیم پس قضاوت نکن اینو روزی هزاربار به خودت بگو بعدم ما ابدیت در پی ...

من باطن زندگی اطرافیانمم دیدم،حتی دیدم طرف یه مشکلی داشته چند سال ،ولی حالا خوشبخته ولی حرفم اینه چرا من از بچگی تا حالا ک ۲۷ سالمه چرا نباید خوشبختی رو ببینم پس نوبت من کی میشه پس چرا همش گره میفته تو کارامون چرا تلاشمون نتیجه نمیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کارش رو با اسباب انجام میده.دنیا هم قانون خودشو داره مثلا یه پدر و مادر به فکر آینده بچه هاشون ...

خب همون خانواده وقتی تو فقر بودن چ جوری پس انداز کنن..چرا خوده بچه ک الان داره تلاش میکنه واسه ایندش ولی خدا سنگ میندازه جلو پاش چرا کمکش نمیکنه؟چرا یکی دیگه تو همون شرایط ک کارشون رو شروع کردن الان خداروشکر کارش گرفته

عزيزدلم خدا عادله ولي عدالتش واسه اون دنياست نه اين دنيا. اون دنيا پاداش صبرت، غبطه هايي كه خوردي، و ...

چرا این دنیا بدبخت باشیم ب امید اون دنیا،تکلیف اونی ک پولداره کار خیر میکنه اون دنیاشم میسازه چی میشه 

من باطن زندگی اطرافیانمم دیدم،حتی دیدم طرف یه مشکلی داشته چند سال ،ولی حالا خوشبخته ولی حرفم اینه چر ...

هرچه آن خسرو کند شیرین بود

مشکلت اینه برای خوشبختی چارچوب چیدی. خوشبختی را از خدا بخواه.

بگو هرچی خیرت توشه بهت بده.

ما و داییم تو یه سطح مالی و فرهنگی و اجتماعی بودیم ولی اون چند سالیه به هر دری میزنه که خرج دختراش کنه ولی بابای من نه. دخترداییام تو ناز ونعمتن ولی ما کمتر اما الان به خاطر همین ناز پروردگیشون جفتشون طلاق گرفتن

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
ازکجامعلوم دنیای دیگه ای باشه؟ تاحالامگه کسی برگشته ازاون دنیا؟ خیلی برام سواله

خب اگرم نباشه و با مرگ كاملا نابود شيم، وقتي سرمون رو گذاشتيم و مرديم نمي فهميم كه وجود نداشته و حرص هم نمي خوريم. 

ولي اگه باشه…

عزیزم خدا یه مدت آدما رو به مدت طولانی میزاره  تو بن بست من یه دوست داشتم همه جوره به مدت طولانی چندین سال خورده بود به مشکل از لحاظ مالی ازدواج شانس همه جوره داشت عذاب می‌کشید من از سن کم یادمه اینجوری بود تا ۳۵ سالگی یهو همه چیزش تغییر کرد ازدواج کرد اوضاع مالیش بهتر شد حتی دکتر زنان تو مجردیش  گفت تو باید زود ازدواج کنی وگرنه امکان داره بچه دار هم نشی ولی بعد ۱ سال از عروسیش بچه دار هم شد صاحب خونه همه چی شد من خودم ناامید شده بودم از خدا بخاطر دوستم ولی یهو زندگیش باز شد،خودمم به مدت ۷ سال تو سختی بودم همه جوره ضربه خوردم هر چی دعا میکردم چیزی نمیشد زندگی من بعد ۷ سال یهو تغییر کرد ناامید نباش مطمئنم خدا تو رو هم خوشحال میکنه یهو هر چیزی قسمت و تقدیری داره این برام ثابت شده تو فقط دعا کن و از خدا بخواه

ما یه فامیل داریم بعد ۳۰ سال تازه زنه خودش گفت چقدر غصه داشته میگفت هرشب گریه میکردم ولی توفانی همه ...

ولی ما تو فامیل داریم اول زندگی فقیر بوده الان خوشبخته و وضعش توپه 

داریم اول زندگی شوهرش معتاد بوده الان ترک کرده تو پول غلط میزنن شوهرش رو سرش میزارتش 

داریم مجرد بود فقیر بودن الان شوهر کرده بیا خونه زندگیشو ببین 

داریم چند سال پیش ورشکست کرده حالا بیا زندگیشو ببین 

چون خدا راه میزاره جلو پاشون در رحمت واسشون باز میکنه 

ولی واسه ما درا رو میبنده

چرا این دنیا بدبخت باشیم ب امید اون دنیا،تکلیف اونی ک پولداره کار خیر میکنه اون دنیاشم میسازه چی میش ...

خب قطعاااااا خدا فكر اينجاهاشم كرده ديگه. اوني كه پولداره به گردنشه كه خيلي خيلي به ديگران كمك كنه (كه معمولا نمي كنن!) اون قد كمك كنه كه افراد تحت حمايتش سطح زندگي نزديك به خودش داشته باشن. 

ولي كسايي كه پول ندارن اصلا لازم نيست كمك مالي كنن به كسي خدا ازشون اين توقع رو نداره. برعكس؛ به خاطر رنجي كه از بي پولي كشيدن اون دنيا بهشون بيشتر آسون گرفته ميشه.