2777
2789
عنوان

هیچی برا کنکور نخوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست دارم بخونم ولی نمیتونم شرایطش رو ندارم زود هم خسته میشم

از چه نظر شرایطشو نداری عزیزم؟ 

نمیخوام بگم‌من خوبم و فلان ولی من پدر مادر ندارم تو خونه مادر بزرگم زندگی میکنم دوران کنکور اتاق هم نداشتم تو حموم موکت پهن کرده بودم یه میز کوچیک هم میزاشتم و یه بالش پشتم که سرد نشه درس میخوندم باور کن اگه واقعا بخوای میشه بهونه نچین واسه خودت 

کتابخونه برو ۷ صبح برو ۷ عصر بیا راحت ۸ ساعت مطالعه میکنی هرچند منو کتابخونه هم‌نمیذاشتن شبا که خواب ...

کتابخونه نزدیک خونه نیست نمیزارن برم

شب اصلا نمیتونم بخونم کلم کار نمیکنه😑😂

اره رتبم ۴۱۷ بود

رشته ی چی عزیزم

ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ ܝ‌ߊ ܦ̇ܝ‌ߊ‌ܩࡐ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܩܢ ܭܝ‌ܥ‌‌✿ܩࡅ߭ܨ ܭ ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ܠܘ ܟܿߊ‌ܭ ܥ‌‌ܦ̇ࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌☠ܢ̣ߊ ࡅ߭ࡐ‌ܝ‌ ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡈߊߺࡐ‌ܝ‌ܨ ܝ‌ܢܚ݅ܥ‌‌ ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܥ‌‌ ܭܝ‌ܥ‌‌ ܭ ߊ߬ࡅ࡙ࡅ߭ܥ‌‌ܘ ߊ‌ܩܢ ܝ̇‌ࡅ࡙ܝ‌ ܢܚߊ‌ࡅ࡙ܘ ߊ‌ܚ݅ࡍ ߊ‌ܝ‌ߊ‌ܩܢ ܭَࡅ࡙ܝ‌ܥ‌‌۱/۴🔗💚
کتابخونه نزدیک خونه نیست نمیزارن برم شب اصلا نمیتونم بخونم کلم کار نمیکنه😑😂

بگم‌تو هم‌تو حموم بخون از اونجایی که خودم بعدس دیسک گردن گرفتم و درگیر دکتر و دارو شدم‌نمیتونم پیشنهاد کنم خدا کمکت کنه چی بگم اخه باز خودت شرایط خونتو بهتر میدونی

انسانی بودم عزیزن

موفق باشی همیشه❤از کی شروع کردین پایتونو چطور بود

ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ ܝ‌ߊ ܦ̇ܝ‌ߊ‌ܩࡐ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܩܢ ܭܝ‌ܥ‌‌✿ܩࡅ߭ܨ ܭ ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ܠܘ ܟܿߊ‌ܭ ܥ‌‌ܦ̇ࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌☠ܢ̣ߊ ࡅ߭ࡐ‌ܝ‌ ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡈߊߺࡐ‌ܝ‌ܨ ܝ‌ܢܚ݅ܥ‌‌ ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܥ‌‌ ܭܝ‌ܥ‌‌ ܭ ߊ߬ࡅ࡙ࡅ߭ܥ‌‌ܘ ߊ‌ܩܢ ܝ̇‌ࡅ࡙ܝ‌ ܢܚߊ‌ࡅ࡙ܘ ߊ‌ܚ݅ࡍ ߊ‌ܝ‌ߊ‌ܩܢ ܭَࡅ࡙ܝ‌ܥ‌‌۱/۴🔗💚