2777
2789
عنوان

هیچی برا کنکور نخوندم

1696 بازدید | 36 پست

۳ ماه دیگه کنکور هیچی نخوندم هر وقت خاستم بخونم ی مشکی پیش اومد ک نشد پارسال پشت کنکور موندم خیلی بد تحقیرم کردن گفتم امسال میخونم امسال هم ک نشد حس میکنم همه فرصتام تموم شده و تا اخر عمرباید ت همین وظعیت باشم کسی هست ک پشت کنکوری باشع؟🥺💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همین الان دارم میرم بای بای 😂🤜🏻

Army💜 دلی ام 🐣i live because I can’t die … min yongi  اهنگ های مورد علاقه ام ✨like crazy & face off & letter & set me free & blue and grey & stay alive & magic shop & alone. & best of me & fake love & black swan & let go & mice drop & lie & promise & butterfly. & winter bear  & sweet night & … و تمام اهنگ های bts💜🙃
ب نظرتون برا کنکور تیر ثبت نام کنم؟؟ 

اره ثبت نام کن و با اراده کامل شروع کن به خوندن حتما میتونیییی، سه ماه کم نیست

رشتت؟

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

دیدین کسای ک تونستن تو ۳ماه؟

ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ ܝ‌ߊ ܦ̇ܝ‌ߊ‌ܩࡐ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܩܢ ܭܝ‌ܥ‌‌✿ܩࡅ߭ܨ ܭ ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ܠܘ ܟܿߊ‌ܭ ܥ‌‌ܦ̇ࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌☠ܢ̣ߊ ࡅ߭ࡐ‌ܝ‌ ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡈߊߺࡐ‌ܝ‌ܨ ܝ‌ܢܚ݅ܥ‌‌ ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܥ‌‌ ܭܝ‌ܥ‌‌ ܭ ߊ߬ࡅ࡙ࡅ߭ܥ‌‌ܘ ߊ‌ܩܢ ܝ̇‌ࡅ࡙ܝ‌ ܢܚߊ‌ࡅ࡙ܘ ߊ‌ܚ݅ࡍ ߊ‌ܝ‌ߊ‌ܩܢ ܭَࡅ࡙ܝ‌ܥ‌‌۱/۴🔗💚
من سال اول بعد نتایج تحقیر شدم از طرف خیلیا  سال دوم سه ماه خوندم و فرهنگیان قبول شدم

درسارو بلد بودید ؟

من از پایه صفرم هردفعه میخام شروع کنم گیج میشم نمیدونم چیکار کنم

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »