2821
2789

[QUOTE=283808801]دکتر زنان باید بری خودش می‌نویسه برات البته تخصص زنان و زایمان باشه نه مامایی ها اگه برای هورمونه من یکسال تمامه که مکمل زینک پلاس برا رشد موهام میخوردم الان کل موهای همه ی جای بدنم رشد کردن و زیاد شدن الان حدود یکماهی میشه که مصرفشو قطع کردم اما خب بازم در حال رشدن.برا همین مطمعنم که تنظیم هورمونای بدنم به ریخته و بالا و پایین شدن و حس میکنم که هورمونای مردانه ام فعال شدن.برا ای قضیه میخوام آزمایش هورمون بدم اما نمیدونم باید پیش چه دکتری برم.راهنماییم کنید دوستان.ممنون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=283808801]دکتر زنان باید بری خودش می‌نویسه برات البته تخصص زنان و زایمان باشه نه مامایی ها اگ ...

بدو برو زنان و زایمان هورمونات بهم ریخته استروژنت کم شده نگرانی ندارد البته ها ولی زود بهش برس

بدو برو زنان و زایمان هورمونات بهم ریخته استروژنت کم شده نگرانی ندارد البته ها ولی زود بهش برس

مطمعنی که برا هورمونا باید برم پیش دکتر زنان؟البته هورمونای مردانه ام فکر کنم فعال شدن از بس از اون مکملا خوردم.ای کاش نمیخوردم واقعا.آزمایشش به نظرت چقدر هزینه داره؟

نه منظورم این بود شاید مثلا نیاز باشه برم پیش دکتر پوست و مو

نه شما هورمونهاته بهم ریخته به پوست و مو ربطی نداره تازه این دارویی که استفاده کردی اگه خود دکتر نوشته باشه برات هی می‌فرستدچکاپ .سرخود اگه خورده باشی همین میشه .

نه شما هورمونهاته بهم ریخته به پوست و مو ربطی نداره تازه این دارویی که استفاده کردی اگه خود دکتر نوش ...

والا دروغ چرا.از رو اینترنت سرچ کردم برا رشد مو خوبه خودم سر خود خوردم عجب غلطی کردم واقعا

والا دروغ چرا.از رو اینترنت سرچ کردم برا رشد مو خوبه خودم سر خود خوردم عجب غلطی کردم واقعا

اشکال نداره دیگه برو دکتر زنان چکاپ بشی سلامت تخمداناتو میبینی تنبلی نگرفته باشی آزمایش هورمون اول انجام بده بعد بقیه شو می‌نویسه برات .

خب من رفتم رفتم پیش دکتر زنان از اول چی بگم بگم برا چه مشکلی اومدم

بگو این قرص و خوردم برام آزمایش هورمون بنویس که ببینم هومونام بهم نریخته .خود دکتر اگه قرصو ببینه احتمالا خودش بنویسه تو فقط بگو برای آزمایش هورمون اومدم .

2825
2823
2791
2779
2792