2777
2789
عنوان

ازدواج با....

209 بازدید | 22 پست

حاظرید با پسری ک خیلیی دوستتون داره اما ۴ سال ازتون کوچیکتره ازدواج کنید؟؟؟ پسر ۲۰ دختر ۲۴ 

لطفاااا با دلیل بگید ممنونم 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر پسربچه است هنوز.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

اگر پسره 30 رو داشت اشکالی نداشت (البته خودم نظرم ابنه ک مرد باید از زن بزرگ باشه) 

ولی پسر 20 خدایی چی از زندگی میفهمه؟ 

البته پدرمادر خودمم همبن مایه ها بودن ازدواج کردن

اگر خیلی میخایدش صبرکن حدااقل 26 اینا بشه

کاربری تعلیق شده😒...امیدوارم یروزی از رویام خارج شمو ب تو یِ واقعی برسم ♡ ♥🌹 کاربری دست دونفره🌈

روزی دختره  پشیمان نشود ایرادی نداره.....

خودشو  مقایسه نکند  و مرتکب اشتباه نشود هیچ مشکلی پیش نمیاد....

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
آرع اگع منم دوسش داشتع باشم 

اره دوسش دارم یعنی اگر سنتی بود آشناییتون رد میکردم اما مجازی آشنا شدیم و ی جورایی بهش وابسته شدم خواستگاریم اومد ولی خانوادم نپذیرفتن و ردش کردن از جدایی میترسم

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
اره دوسش دارم یعنی اگر سنتی بود آشناییتون رد میکردم اما مجازی آشنا شدیم و ی جورایی بهش وابسته شدم خو ...

قبول کن هرجور شدع راضیشون کن سن ی عدده اصلا مهم نیست من دیدم زن چن سال بزرگتره الان خوشبختن 

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃