2777
2789
عنوان

صفحه ی اینستای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 72 پست
توی حالت عادی روی پوششم و خودم خیلی غیرت داره ولی اونموقع حرفایی میزنه انگار روم غیرت نداره با خودم ...

اسمی از فرد دیگه ای که نمیبره ؟؟؟ درسته ؟؟ مثلا مرد دیگه ای ؟؟؟ چون افرادی که اختلال بی غیرتی دارند معمولا توی رابطه همسرشونو با فرد دیگه تصور میکنن و اسم از اون فرد گاهی میبرن 

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 
آره باید همینکارو کنم از نظر ج ن سی خیلی ازم راضیه فقط میگه دیر بچه رو میخوابونی گاهی تا بیام خوا ...

اره متاسفانه یه کرم که اکثر مردها دارن.ذاتشون اینه.خودتو اذیت نکن.من یه زمانی بهش میگفتن هر کیو تو گور خودش میخوابونن هر غلطی دلت میخواد بکن ولی بعد بازم دلم میسوخت.بهش میگفتم تو در مقابل نسلی که در آینده تحویل میدی مسئولی و نباید کاری کنی که اثر بد رو نسلهای بعدی بزاره.تو الان این فیلم رو ببینی پس فردا بچت زناکار بشه هم تو ببرش رو کاشتی.ببین همسرت چون نماز و روزه رو میخونه یه بیس مذهبی داره.حتی اگر نمیخوای مستقیم به روش بیاری غیر مستقیم نصیحتش کن.مثلا بگو یه تاپیک دیدم که یه خانم از دیدن فیلم توسط همسرش ناراحت بود بعد دیگه شروع کن غیر مستقیم به نصیحت و گفتن نظراتت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه سمتم میاد و از نظر محبت و مسائل ج ن س ی مشکلی ندارم. به خودمم میرسم و اکی ام.

خب خداروشکر پس فکرتو درگیرش نکن ، باور کن که اکثر خانومای ایرانی این مشکل و دارن عزیزم ❤️

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 
اره متاسفانه یه کرم که اکثر مردها دارن.ذاتشون اینه.خودتو اذیت نکن.من یه زمانی بهش میگفتن هر کیو تو گ ...

منم همین ناراحتم میکنه. بهرحال تاثیر گندش روی کل زندگیمونه

اوایل ازدواجمون بنظرم مذهبیتر هم بود.

الان نگاه و ایناشم راحتتره.

شایدم من دارم تلقین میکنم. نمیدونم بخدا

نه اصصصلا. این مدلی نیست.

خب پس مشکلی نیست ، کلا در زمان رابطه مرد ها تمایل دارند همسرشون بقولی پرده دری بکنه و زیاد با حیا و عفت نباشه ،،،،،،حتی حدیث از امامان مونم هست که زمان رابطه با همسر ، زن باید حجب و حیا شو پشت در بذاره ،،،،،، که این ربطی به بی غیرتی و مشکل همسرتون نیست ،

مثلا قبلا نگاه مستقیم با زنا نداشت

اون سری جایی بودیم، زنای همکارش هم بودن. خیلی راحت نگاهشون میکرد و حرف میزد و میخندید. 

چیز خاصی نمیگفت و کلا جمع خانوادگی بود ولی اذیت شدم از اینکه توی سرکار چقدر راحتتره که منم نیستم

حالا اینا رو هم میبینه. فکرم درگیرتره. از دیشب بیدارم

واااقعا؟  اکثر خانمای ایرانی؟؟

اره عزیزم تو همین نینی سایت اگه سوال کنی ۹۹٪ شوهراشون فیلم سوپر میبینن ---۶۰٪ خودشون هم میبینن 

دلم میخواد خفه اش کنم اگر فکر کنم تاثیر روی بچه هام میذاره

عزیزم اینا خرافاته چرا ی فیلم باید روی بچه ها تاثیر داشته باشه ،،،، کم کم از سرش میفته الکی واسه چیزای بی ارزش خودتو پیر نکن