2777
2789

سلام دوستان

اگر در ماه رمضان شرایطش رو نداشتید که روزانه یک جزء قرائت کنید و ختم شخصی کامل قرآن را داشته باشید، می توانید با شرکت در ختم گروهی یک یا چندجزء بردارید و ان شاءالله در اجر ختم کامل سهیم باشید.

نیت ما اول تعجیل در فرج امام زمان

بعد حاجات شخصی اعضای شرکت کننده در ختم

الان جزءهای ۱۱ و ۱۵ و ۱۶ باقی مونده. اگه مایل هستید انتخاب کنید و هرزمان توانستید در ماه رمضان قرائت بفرمایید.

تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن...که دوست خود روش بنده پروری داند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۱و ۱۵ من میخونم

حاجت روا باشید. لطفا قرائتش را در رمضان به پایان برسانید.حاجت روا باشید.قابل دونستید التماس دعا

۱۶

حاجت روا باشید. لطفا قرائتش را در رمضان به پایان برسانید.حاجت روا باشید.قابل دونستید التماس دعا

حتما و همچنین

فقد اگ بازم از این تاپیک داشتین یا جایی دیدین بی زحمت تگ کنین منو

متاهل💍
حتما و همچنین فقد اگ بازم از این تاپیک داشتین یا جایی دیدین بی زحمت تگ کنین منو

در ایتا و تلگرام کانال داریم طرح ها بیشتر اونجا اعلام میشه.اگه این پیامرسانهارا دارید و مایل هستید لینک بدهم

توی کانال هر چهل روز یک خودسازی هم داریم.الان در خودسازی ترک کینه هستیم.صبح ها یک شماره مطلبش توی کانال قرار میگیره تا قبل ساعت ۱۲. یه تعداد شماره اش گذشته ولی از همین جدیدهاهم گوش کنید ان شاءالله خیلی بهره و لذت خواهید برد