2777
2789

من ب دلیل قرص اورژانسی ک هفته پیش استفاده کردم

۳.۴روزه لکه بینی دارم

۲هفته تا پریودبعدیم مونده ولی

بااین وجود هرشب  غسل میکنم‌برای قردا ک بتونم روزه بگیرم

الانم لکه دیدم

ایاغسل کنم ؟روزه هام قبوله یا باطله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بزن گوگل یا دفتر مرجعت از مرجع تقلیدت کمک بگیر 

امشب رو هم غسل و نیت روزه کن فردا پیگیر شو 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر 🌱آرام تراز آهو بی باک ترم از شیر/هرلحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر 🌱رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر                           (اللهم عجل لولیک الفرج. اللهم عجل لولیک الفرج) 

دفتر مرجع تقلید بپرس 

شنیدم کسی اگر حکم از خودش بده ۷۰ تا بیماری لاعلاج میگیره 😬 

من از وقتی شنیدم هیچی نمیگم قبلش هم میترسیدم اشتباه بگم بیان دعوا کنن باهام 

« و هر کس بر خدا توکل کند خدا برایش بس است »

مرجع تون کیه؟ 

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

نوری همدانی عزیزم

سؤال57: خانمی که برای جلوگیری از حاملگی از دستگاه آی یودی یا قرص استفاده می‏کند اگر دراین حالت خونریزی یا لک بینی داشته باشد وظیفه چیست؟

پاسخ: در صورتی که یک دفعه چند ساعت یا چند دقیقه‏ای باشد یا ابتدا و انتهای آن کمتر از سه روز باشد حیض نیست و استحاضه است ولی اگر سه روز یا بیشتر باشد و مصادف با ایام عادت باشد حیض است و احکام هر دو از حیث غسل و وضوء و...در رساله مذکور است

⬅️اینو من پیدا کردم توی نت،خودم بلد نیستم چون مرجع مون متفاوته

ولی بازم به نظرم برای اطمینان زنک بزن دفتر و بپرس.

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚