شما فرمودید چیکاری؟در جوابتون گفتم این کار صورت گرفته بود. این بیماری شوخی نیست.و یه چیز دیگه لباس د ...
هستن لباس های ایرانی وداخلی ک نصف قیمت همون لباس دست دومه خارجیه .لوزومی نداره کسی بره از اون لباس ها بخره.من ی مدت چابهار زندگی میکردم وشهر ساحلی کنارک معدن لباس های دست دوم بود.باور میکنی خانم ها از سراسر ایران میومدن با ماشین های لوکس آنچنانی با گونی لباس دسته دوم میخریدن؟
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
نه اصلا ،بحثی نیست واقعا، من فقط اقدامات 20 سال پیش رو گفتم... همین از پدر بزرگوارتون هم بپرسید، از گال بدتر نیست روی حشرات از خانواده مایت ها mite، متاسفانه ناقل بیماری های خطرناک هم هستند و مثل شپش نیست خیلی بدتر هستش.
تو عید گرقته بودم مجبور شدم رفتم عمومی ی کرم داد نوبت گرفتم واسه چند روز دیگه ک برم نامزدم چند تا ...
عزیزم برو ی دکتر متخصص پوست ومو .امیدوارم هرچه زودتر بهبود حاصل بشه.
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
تو عید گرقته بودم مجبور شدم رفتم عمومی ی کرم داد نوبت گرفتم واسه چند روز دیگه ک برم نامزدم چند تا ...
من الان زدم گوگل اسمش لوسیون لیندان برای درمان گال هستش فردا اول وقت برو داروخانه بگیر صدرصد خوب میشی شامپوشو نگیر برای شپش نوشته لوسیون بگیر فقط اون موقع ها من راهنمایی بود قوطیش قرمز بود این سفیده
❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
17 سال کنارک زندگی کردم و اتفاقا همونجا نیروی هوایی اینکار رو کرد... پایگاه دهم شکاری
منم. همون حدود اونجا بودم سال ۸۰