2777
2789
خب اون سم ممکنه برای انسان وسایر گونه های زیستی وگیاهی مضرباشه.

متوجه منظورتون نشدم، گفتم که اینکار صورت گرفت،، و مشکلی ایجاد نکرد... با اما و شاید و اگرها کار ندارم، راهش همینه، 

آقا هستم 
شما فرمودید چیکاری؟در جوابتون گفتم این کار صورت گرفته بود. این بیماری شوخی نیست.و یه چیز دیگه لباس د ...

بحث ادامه‌ندین ک تایپک بترکه😓

در وهمِ هر دانه، هزار جنگل است. ^^ ☁️🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محلول دست ساز بود؟ یا اماده؟ اره من خیلی سعی میکنم نخارونم همش قرص سیتریزین میخورم

دست ساز نبود یادمه ولی اون نجات داد مارو حتما برو دکتر 

اطرافیانت نگرفتن ازت؟

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
شما فرمودید چیکاری؟در جوابتون گفتم این کار صورت گرفته بود. این بیماری شوخی نیست.و یه چیز دیگه لباس د ...

هستن لباس های ایرانی وداخلی ک نصف قیمت همون لباس دست دومه خارجیه .لوزومی نداره کسی بره از اون لباس ها بخره.من ی مدت چابهار زندگی میکردم وشهر ساحلی کنارک معدن لباس های دست دوم بود.باور میکنی خانم ها از سراسر ایران میومدن با ماشین های لوکس آنچنانی با گونی لباس دسته دوم میخریدن؟

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
دست ساز نبود یادمه ولی اون نجات داد مارو حتما برو دکتر  اطرافیانت نگرفتن ازت؟

تو عید گرقته بودم مجبور شدم رفتم عمومی ی کرم داد

نوبت گرفتم واسه چند روز دیگه ک برم

نامزدم چند تا دونه زده فقط رو تنش😭

استرسش بدتره

بحث ادامه‌ندین ک تایپک بترکه😓

نه اصلا ،بحثی نیست واقعا، من فقط اقدامات 20 سال پیش رو گفتم... همین از پدر بزرگوارتون هم بپرسید، از گال بدتر نیست روی حشرات از خانواده مایت ها mite، متاسفانه ناقل بیماری های خطرناک هم هستند و مثل شپش نیست خیلی بدتر هستش. 

آقا هستم 
تو عید گرقته بودم مجبور شدم رفتم عمومی ی کرم داد نوبت گرفتم واسه چند روز دیگه ک برم نامزدم چند تا ...

عزیزم برو ی دکتر متخصص پوست ومو .امیدوارم هرچه زودتر بهبود حاصل بشه.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
هستن لباس های ایرانی وداخلی ک نصف قیمت همون لباس دست دومه خارجیه .لوزومی نداره کسی بره از اون لباس ه ...

17 سال کنارک زندگی کردم و اتفاقا همونجا نیروی هوایی اینکار رو کرد... پایگاه دهم شکاری

آقا هستم 
تو عید گرقته بودم مجبور شدم رفتم عمومی ی کرم داد نوبت گرفتم واسه چند روز دیگه ک برم نامزدم چند تا ...

من الان زدم گوگل اسمش لوسیون لیندان برای درمان گال هستش فردا اول وقت برو داروخانه بگیر صدرصد خوب میشی شامپوشو نگیر برای شپش نوشته لوسیون بگیر فقط اون موقع ها من راهنمایی بود قوطیش قرمز بود این سفیده 

17 سال کنارک زندگی کردم و اتفاقا همونجا نیروی هوایی اینکار رو کرد... پایگاه دهم شکاری

منم. همون حدود اونجا بودم سال ۸۰

من الان زدم گوگل اسمش لوسیون لیندان برای درمان گال هستش فردا اول وقت برو داروخانه بگیر صدرصد خوب میش ...

تو خونه از شامپوش داریم.

خطرناکه استفاده اش؟

چون میگن تشنج میاره ترسیدم بزنم😶

تو خونه از شامپوش داریم. خطرناکه استفاده اش؟ چون میگن تشنج میاره ترسیدم بزنم😶

شامپو نه واسه شپشه لوسیونش برای گاله