2777
2789
عنوان

گفتم جداشیم از هم..

1915 بازدید | 83 پست

گفت اوک فردا به مامان میگم زنگ بزنه همه چیو کنسل کنه بعدشم زد بلاک کرد

دوستش دارم،ولی هی عقد رو عقب میندازن و الآنم انداختن برای سال بعد بدون هیچ بهونه درست و حسابی

منم بهم برخورده خسته شدم

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃

با اجازه اسی 

این تاپیک شاید پربازدید بشه 

هر کسی پیام منو دید واسم دعا کنه منم مادر بشم امضامو بخونید دلم شکسته 

تیکر بارداری واسه دلخوشیم هست 

امشب ولادت امام حسن هست دعا کنید امام حسن حاجت روام کنه 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید به خاطر مشکلات مالیه خودشه که هی عقب میندازه 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
چند وقته نامزدی؟ 

از دی تا حالا قبلشم ۴ سال دوست بودیم 

بعد خواستگاری درست و حسابی هم نیومدن ی روز مادرش اومد و حرف زد با مادرم بعدشم ی بار خانوادگی ک اومدن خونمون شام دعوت بودن ساعت ۱۱ شب یهو گفتن ب بابام اگ اجازه بدین انگشتر بزاریم حتی با پدرم حرف نزدن

با اجازه اسی  این تاپیک شاید پربازدید بشه  هر کسی پیام منو دید واسم دعا کنه منم مادر بشم ...

الهی که زودتر به امید خدا به حاجتت برسی و باردار شی برات صلوات فرستادم الهی امین

شاید به خاطر مشکلات مالیه خودشه که هی عقب میندازه 

آخه پدرم گفت من همه جوره هواتونو دارم،بعد حقوقشم رفت بالا الآن میگ باید آجر چینی خونرو تموم کنیم بعد هر ماه ی بهونه میارع بخدا خیلی ت حال بدیم دلم شکسته انگار من پسرم اون دختر هیچ احترامی برام قائل نشدن😔

تاپیک طب اسلامی زری رو بخون

کاش لینکش رو میفرستادی نمی‌دونم کدوم زری رو میگی کدوم تایپک برم 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
الهی که زودتر به امید خدا به حاجتت برسی و باردار شی برات صلوات فرستادم الهی امین

خدا خیرت بده عزیزم 

خداوند هزاران برابر دعایی ک کردی خیرشو و شادیشو نصیب خودت بکنه 

الهی آمین

از دی تا حالا قبلشم ۴ سال دوست بودیم  بعد خواستگاری درست و حسابی هم نیومدن ی روز مادرش اومد و ...

اخه چرا؟با پدرت حرف نزدن ؟دلیلشون چیه؟اصلا ازش بپرس دلیلش برای عقب انداختن عروسی چیه ؟ببین اصلا دلیل منطقی داره یا نه