2777
2789
عنوان

دلم خونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 25 پست
خیلی دوسم داره   ۲۴ به فکرمه   چیزی برام کم نزاشته  از خانوادش زده پیش من   ...

دختر خوب همه اینایی که گفتی وظیفشه

مگر تو خیانت کردی؟

چون یکبار جدا شدی(البته از نظر من اصلا اهمیتی نداره ولی فرهنگ خانواده ها فرق میکنه) برای بهتر شدن رابطت تلاش کن

ولی تو سری خور نباش

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی یه مرد اجازه میده زنش با دوستاش یا لامیل تا ۱۰ ۱۱ شب بیرون باشه  

نه زن و نه مرد پسندیده نیست که بعد از ازدواج تا ۱۱ شب با دوستاشون بیرون باشن هیچ فرقی بین تو و ایشون نیست

چه بسا اصلا حقی برای اجازه دادن یا اجازه ندادن به خانم ها داده نمیشه

دختر خوب همه اینایی که گفتی وظیفشه مگر تو خیانت کردی؟ چون یکبار جدا شدی(البته از نظر من اصلا اهمیت ...

نه نکردم   

من خودم  وقتی جدا شدم مخالف اینم ک با کسه دیگ ازدواج کنم از طرفی  خانوادش شاید راضی نباشن 

[من ازین تاپیک میرم چون واقعا حرص میخورم

استارتر تو هم با توجه به تجربه به حرف هامون اهمیتی نمیدی

البته من تا یه درصدی بهت حق میدم چون فرهنگ جامعه مون مشکل داره

ولی اینو بدون تو هیچ چیز از یک مرد کم نداری اگر قراره برای موضوعی اجازه بگیری این باید دو طرفه باشه و میتونی تنهایی و خودت هم خوشبخت باشی

نه نکردم     من خودم  وقتی جدا شدم مخالف اینم ک با کسه دیگ ازدواج کنم از طرفی & ...

متوجه نشدم ینی خانوادش اطلاع ندارن از رابطتون؟

خیلی شبیه به همیم 

هر دونفر اخلاق همیدیگه رو داریم  درسته شاید منم عصبی شم فوش بدم ولی نه به خانوادش 

خیانت نمیکنیم به هم  ۲ ساله باهمیم  

بیشتر وقتش حتی وقتی سر کار هست برا منه  چت میکنیم میبینیم همو  کنار هم راحتیم و غرق در خوشی  ولی من خسته شدم انقدر تو خونه موندم  هفته دو الی سه بار میبینیم همدیگه رو  خیلیم همو دوس داریم   قهرامون بیشتر از پنج دقیقه نشده  بی مناسبت برام کادو میخره و اگه کار اشتباهی بکنه  معذرت خواهی میکنه  الان دومین روزه سر اینکه  بهش گفتم بیشور  و اون در جواب گفت (خفه شو هیچی ندار قهریم )  من سنم کمه لطفا شما نظرتون بگید ک چیکار کنم ؟

نا ندارن  خودش میگه شاید بفهمن  قبول نکنن مخالفت کنن  ولی من تورو میخام و میریم   ...

خودت میدونی عزیزم

ولی یکم بیشتر فکر کن میدونم تنهایی و احساس تنهایی میکنی ولی سعی کن یکم فاصله بگیری این ادم بنظرم مشکلاتش بیشتر از آسایشی خواهد بود که در کنارش خواهی داشت