2777
2789
عنوان

چرا خدا انقدر ظالمه؟

1265 بازدید | 21 پست

خستم، خسته!

مگه من چندسالمه که باید این حال خرابی رو تجربه کنم؟ مگه من چندسالمه که عین شوهرمرده ها یه گوشه بشینم و غم برگ بگیرم.

بابا من دیگه نمیکشم، من نمیخوام زندگی کنم. آقا من نمیخوام زندگی کنم.

خدا که اینو میبینه، خدا که از دلم خبر داره پس چرا من گردن شکسته رو نمیکشه؟

حالم از همه بهم میخوره، من مثل آدما نیستم همشون بی عرضن.

درد من نه درد عشق و عاشقیه کشکه که جز تباهی برای انسان چیزی داره نه پول و هزار کوفت و زهرمار دیگه.

مشکل از اعماق خودمه نمی‌دونم چند چندم😔شاید اصلا برای این دنیا نباشم شاید اصلا تو دنیای دیگه یه چیزی غیر از انسان باشم😭

خستم، کسی درکم نمیکنه شما هم اینطوری الان میگین برو پیش روان‌شناس، رابطت رو با خدا خوب کن راجب خدا اینطوری صحبت نکن.

بسه واقعا بسه! من نمیخوام دیگه زندگی کنم اینا برای کساییه که هنوز هم امید به زندگی دارن.

خدا منو بکش من نمیخوام دیگه زندگی کنم😭😔

خدا ظالم نیست 

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لطفاً از خدا کمک بخواه که مشکلت حل بشه من خودم تو شرایط شما بودم و گذشته الان میبینم اون همه درد برا این بوده که تغییر کنم 

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

قربونت برم خدا چقدر غریبی رو زمین😔

عزیزم خودت که میدونی حالت خوب نیست.خودت داری میگی مشکل از اعماق خودته.خب حال بدتو خوب کن.خودت نمیتونی؟برو دکتر.نهایتا چند دوره دارو مصرف میکنی.بخدا حیفه زندگیتو با حال بد خراب کنی آبجی