2777
2789
نه اصلا خونریزی نداشتم. استداحت مطلقم نبودم. یعنی همه چی عادی بود. فقط تایم‌کاریم و کوتاه کرده بودم ...

اره داشتم  همش شیاف و قرص دوفاستون روزی دوتا تا بببنم چی میشه حالام جفت پایین و هماتوم 

انشالله... نه بارداری اولم بود...

منم اولین بارداریم کلی خوشحال بودم و همه هم فهمیدن که باردارم فکر سقطم نمیکردم اما متاسفانه واسم نموند 

این دومیه هم فقط سپردم به خدا 

شمام اصلا ناراحت نباش خدارشا کر باش علم پیشرفت کرده نگه داری از بچه مشکل دار واقعا سخته به آینده فکر کن و بچه های سالم ان شا الله خدا بزرگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اولین بارداریم کلی خوشحال بودم و همه هم فهمیدن که باردارم فکر سقطم نمیکردم اما متاسفانه واسم نمو ...

ایشالله برات بمونه بچه ات. به سلامتی بغلش کنی...

آره از اون منظر واقعا شکر که فهمیدیم و میشه جلوش و گرفت ولی واقعا روحا ریختم بهم...

چند ماه بعد سقطت باردار شدی؟

ایشالله برات بمونه بچه ات. به سلامتی بغلش کنی... آره از اون منظر واقعا شکر که فهمیدیم و میشه جلوش و ...

میدونم من تا چند ماه فقط کارم اشک ریختن بود خیلی خودم دختر حساسیم 

ولی کم کم پذیرفتم و به روال عادی زندگی برگشتم 

میدونم من تا چند ماه فقط کارم اشک ریختن بود خیلی خودم دختر حساسیم  ولی کم کم پذیرفتم و به روال ...

آخ آخ.... شاید باورت‌نشه هنوز منگم....فکر میکنم همش خوابه....

خداروشکر که الان دوباره بارداری.خدا برات نگهش داره

عزیزم ۱۲ هفته اگه کورتاژ نشه امکان موندن بقایای جفت و جنین هستش

من ۱۴ هفته بودم که جنیم رو ب علت مشکل ژنتیکی سقط کردم اول با قرص بعد چند ساعت درد سقط شد بعدش بلافاصله بردنم کورتاژ من خیلی از کورتاژ میترسیدم ولی دکترم گفت حتما بقایای جفتت مونده و مونده بود من بیمارستان خصوصی بودم

عزیزم ۱۲ هفته اگه کورتاژ نشه امکان موندن بقایای جفت و جنین هستش من ۱۴ هفته بودم که جنیم رو ب علت مش ...

آهان‌متوجه شدم. بقایاتون چند سانت بود؟ من ۲ سانت در ۸ میل بقایا دارم. گفتن با پریود دفع میشه. نمیدونم مبشه با نه

آهان‌متوجه شدم. بقایاتون چند سانت بود؟ من ۲ سانت در ۸ میل بقایا دارم. گفتن با پریود دفع میشه. نمیدون ...

من کورتاژ شدم بعد سقط کامل تخلیه شده بود بعد از کورتاژ که بقایا نمی مونه شما کورتاژ نشدین بعد سقط؟

ا

عزیزم ۱۲ هفته اگه کورتاژ نشه امکان موندن بقایای جفت و جنین هستش من ۱۴ هفته بودم که جنیم رو ب علت مش ...

بعد کورتاژ دکترم گفت اگه کورتاژت نمیکردی باید میرفتی چند وقت دیگه برای بقایاش میومدی 

من کورتاژ شدم بعد سقط کامل تخلیه شده بود بعد از کورتاژ که بقایا نمی مونه شما کورتاژ نشدین بعد سقط؟ ...

من با دارو سقط کردم. بعدش سونو دادم بقایا داشتم مترژن داد بهم.

پنجشنبه هم سونو دادم‌گفت ۲ سانت در ۸ میل بقایا دارم که گفت با پریودت دفع میشه