2777
2789
شانس گند من از هر ۵۰۰۰۰ نفر یه دونه اونم منم. دوقلوهای به هم چسبیده از سینه😔😔😔😔

خیلی ناراحت شدم خیلی منم ی سقط داشتم قشنگ درک میکنم 

امیدوارم زودتر سرپاشی و غصه نخوری 😔درد جسمی نداره زیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هماتوم که چیزی میس من تو کل بارداری هام داشتم خونریزی هم میگرفتم شدید الانم سه تا جوجه خوشکل دارم

وای راست میگی تروخدا برام دعا کنید بچه اولمه خیلی ناراحتم شما استراحت مطلق بودید خدا جوجه هاتو برات حفظ کنه  عزیزم 

وای راست میگی تروخدا برام دعا کنید بچه اولمه خیلی ناراحتم شما استراحت مطلق بودید خدا جوجه هاتو برات ...

اره استراحت مطلق بودم ان شاءالله صحیح و سالم بدنیا میاد

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚
مشکل داشت طبیعی سقط شد  ببخشید دخالت میکنم ولی بنظرم بهترین راه حل بیمارستان رفتنه واسه شما نگ ...

نه عزیزم‌ دخالت چرا.

تو خونه انجلمش نمیدم اصلا. میرم بیمارستان. فقط باید حکم و بگیرم بدون اون سقط نمیکنن.

اره استراحت مطلق بودم ان شاءالله صحیح و سالم بدنیا میاد

ببخشید سوال میکنم دکتر گفت باید استراحت مطلق باشید ؟ تا ماه چند خونریزی داشتید ؟ اگه میشه بهم بگید شاید اروم بگیرم

نه عزیزم‌ دخالت چرا. تو خونه انجلمش نمیدم اصلا. میرم بیمارستان. فقط باید حکم و بگیرم بدون اون سقط ن ...

بیمارستان کسایی که رفتن هیچ ناراحتی نداشتن بعدشم باردار شدن ان شا الله برا شما هم همین بشه 

بچه دیگه ندارید ؟ 

ببخشید سوال میکنم دکتر گفت باید استراحت مطلق باشید ؟ تا ماه چند خونریزی داشتید ؟ اگه میشه بهم بگید ش ...

نه اصلا خونریزی نداشتم. استداحت مطلقم نبودم.

یعنی همه چی عادی بود. فقط تایم‌کاریم و کوتاه کرده بودم خونه هم خودم فقط استراحت میکردم. یعنی یک درصد هم فکر مصیبت و نمیکردم....

شما خونریزی داری؟