2777
2789
عنوان

خانمای وارد به رنگ مو میاید لطفا ؟

3316 بازدید | 40 پست
http://s8.picofile.com/file/8291213568/20170405_170913.jpg سلام من موهامو دکلره کردم الان به این پایه رسیده. حالا رنگایی که دارم ایناست: بژ 8 ، خاکستری 7 ، طلایی 7 ، دودی 6 ، و زیتونی 6 ، بنظرتون ترکیبش خوب میشه رو این پایه؟ البته زیتونی رو کمتر از بقیه میخوام بزنم چون نمیخوام تنش غالب بشه فقط در حدی که یه کمی از قرمزی جلوگیری کنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکلره آبی مارک اوکیا بود، نه اصلا نسوخت با اینکه قبلا هم دکلره کرده بودم و موهام نسبت به موی عادی ضعیفتر بود قاعدتا. البته یه امپول هم بهم داد همین مارک اوکیا گفت بعد از دکلره بزن به موهات و بعدم بشور. احیا کنندست. یه محلول آبی رنگ توش بود وقتی زدم خیلی نرم تر شد موهام
منم امسال خودم دکلره کردم خیلی خوب بود اصلا اذیت نشدم دودی کم بزنی تیره نشه چرا ترکیبی میزاری که دقیقا ندونی چی میشه حالا که دکلره کردی خودتم می خوای رنگ بزاری یه رنگ خوب انتخاب کن همونو یزار