2777
2789
عنوان

یعنی اونم دوسم داره؟

193 بازدید | 6 پست

یه مدتیه که با یکی اشنا شدم. میشه گفت خوب پیش میره. باهم بیرون میریم. صحبت میکنیم. ولی کاملا دوستانه. از اون شخص خوشم میاد ولی حسشو نمیتونم حدس بزنم. بیاید راهکار بدبد چطوری بفهمم

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

گل بریزیم رو عروس دوماد یا زوده؟😂

محبت آدما مثل سکه ست . اگه اونو تو قلک دل کسی بندازی ، دیگه نمیتونی درش بیاری ، مگه اینکه اونو بشکونی(: شاید بتونی ماهی رو از دریا بگیری ولی نمیتونی دریا رو از فکر ماهی بگیری
گل بریزیم رو عروس دوماد یا زوده؟😂

خدا از زبونت بشنوه😂

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی خب اعتماد نکن نکن نکن لطفا توام مث خواهرم حتی اگه گفت دوستم داره باور ...

هوف. خودمم همش فکرم درگیر اینه که شاید بخواد اذیتم کنه چون درواقع ایشون میشن برادر کسی که قبلا باهاش مدت خیلی کوتاهی تو رابطه بودم :(

هوف. خودمم همش فکرم درگیر اینه که شاید بخواد اذیتم کنه چون درواقع ایشون میشن برادر کسی که قبلا باهاش ...

منکه حس خوبی از اینکه بردار طرف سابقت بوده خیلی عجیبه برام ولی مراقب باش❤️

➖⃟🤍• Ꭵ'm ᏞᎥᏦᎬ Ꭺ bᎪᏞᏞᎾᏁ ᎪmᎾᏁᎶ ᏟᎪᏟᏆusᎬs