2777
2789
عنوان

همسرم بهم میگه که....

360 بازدید | 32 پست

سلام خانوما 

من الان دوساله ازدواج کردم و طی این دوسال منو همسرم ححتی ی روزم از هم جدا نبودیم ب جز موقع هایی ک همسرم سرکار می‌ره حتی موقع هایی ک خونه پدرم میرفتم خرید مهمونی همه جا باهم بودیم چه قهر بودیم چ نه همیشه باهم بودیم الان ی مدته سر همه چیز باهم بحث میکنیم حتی چیزای کوچیک و الکی نمی‌دونم چمون شده امروز بازم دعوامون شد همسرم بهم میگه فردا آماده شو می‌برمت خونه پدرت ی مدت از هم دور باشیم بهتره چیکار کنم برم نرم چی بگم بهش😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ وجه نرو بمون خونه ت.چند روز اصلا باهم کاری نداشته باشین انگارکه قهرین بعدش یه کم ریکاوری میشین .هرچندجلوچشم همدیگه بودین امامطمئن باش دلتنگ همدیگه میشین

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......

معلومه نباید بری، خانواده نباید الان در جریان قرار بگیرن 

تو خونه قرآن بخون

صدای اذان پخش کن

یس به اب خوردنیتون بخون

نمازت رو به وقت بخون و دعا کن

وقتی داره بحث شروع میشه شما کوتاه بیا

تا شرایط صحبت فراهم بشه 

اگرم میبینی حل بشو نیست و کمک لازم داری حتما برو مشاوره 

بحث و دوتامون شروع میکنیم شوهرمم ی مدته ب همه چی گیر الکی میده همش بهونه میاره نمی‌دونم چرا

سعی کن تو اصلا جوابش ندی موقع گیر های الکی عزیزم دیگه گلم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم