2777
2789
عنوان

اعلائم زایمان در هفته۳۸

132 بازدید | 17 پست

خانما تنگی نفس دارم با سرفه خشک  فقط موقعی که راه میرم خیلی اذیت میشم احساس میکنم دهانه رحمم باز شده از شکم تا واژنم درد میکنه حالت نشسته درد ندارم فقط واژنم خیلی درد میکنا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب باید دردت بگیره

فکر کنم تا دردت نگیره علائم زایمان نیس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

درد زایمان مثل درد پریود هست عزیزم دردش می پیچه توی شکم و پهلو و احساس دفع داری انگار بعد یهو اروم میشی بعد از چند دقیقه دوباره شروع میشه 

هر چقدر فاصله این درد ها کمتر بشه به زایمان نزدیک تر میشی 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
درد واژن که طبیعیه تو هفته ها اخر،اونم بخاطر پایین اومدن جنینه،

خب میدونم طبیعی ولی این  خیلی خفیف بود کلا استخوان رحمم درد میکرد الان به ساعت درد دهانه واژن دارم نگه عفوت باشه 

خب میدونم طبیعی ولی این  خیلی خفیف بود کلا استخوان رحمم درد میکرد الان به ساعت درد دهانه واژن د ...

خب ریسک نداره،برو دکتر،اگه دکترتم نیست از طریق اورژانس بیمارستان برو که خیالت راحت باشه

شوهرم یه شهر دیگه هست داره میاد که ببره

موقع زایمان برای همه مردم سرزمینمون دعا کن تا به ارامش برسن،موقع رایمان قدیمیا میگن ۳تا ارزو براورده میشه،من تو اوج درد۳تا چیز خواستم،دوتاش سریع اکی شد🥰زایمان بی خطر عزیزم،سعی کن هفته ها اخر دایم یکی پیشت باشه،منم تو شهرمون تنهام،ده روز اخر مادرم پیشم بود

درد زایمان مثل درد پریود هست عزیزم دردش می پیچه توی شکم و پهلو و احساس دفع داری انگار بعد یهو ا ...

من تو دوران پریودی اصلا درد نداشتم مثل روزای عادی حتی وسطی هم بازی میکردم برا همین نمیتونم دردی که میگی درک کنم 

من تو دوران پریودی اصلا درد نداشتم مثل روزای عادی حتی وسطی هم بازی میکردم برا همین نمیتونم دردی که م ...

یه درد مثل‌ دل پیچه ، عین یه باد که توی دل ‌ورودت ات می پیچه و‌شدت میگیره 

من چون پریودام دردناک بود درد زایمان برام خیلی عادی بود و زایمان خوبی داشتم 

انشااله که برای شما هم راحت و بخیر پیش بره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.