2777
2789

دانشجوی ارشدم ترم آخرم. یه شرکت دانش بنیان رفتم( خالم برام این کار پیدا کرد) به طور ساعتی کار کردم بعد ۵ ماه بهم ۸ تومن دادن.دیگه کارای پایان نامه ام شروع شد نتونستم مثل قبل برم البته خیلی بی انگیزه شدم نسبت به این کار چون هر ماه همه حقوق می گرفتن من هیچی . بعد اونجا کار ثابتی بهم نمیدن تا انجام بدم فقط وقتم تلف میشه آخرش هیچی بهم نمیدن منت هم دارن انگار دارن صدقه میدن چون خالم پارتیم شده

حالا از طرف خانواده ام تحت فشارم که برو ولی من دوست ندارم دیگه برم از طرفی وضیعت مالی مون متوسطه خیلی اذیتم. کارهای پایان نامه ام هم هست نمی رسم هر روز برم.

از اونجا بدم میاد عذاب می کشم

شما بودین کار رو ادامه می دادید یا صبر می کردید ارشدتون تموم بشه؟

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
انقد کار زیاده فقط برو دیوار هر روز نگاه کن این کار به دردت نمیخوره

کار زیاده ولی همشون به درد بخور نیستن 

بعد این شرکت توی خود دانشگاه مون بود

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.