2777
2789

کسی هست که رشته ی ریاضی خونده باشه ( خانم باشه ) و الان شغل خوبی داشته باشه و راضی باشه ؟لطفا حقوقتون هم بگین 

من با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم😒همچنین با شیری هم که جلوم داره نعره میکشه هم نمیجنگم 😶کلا آدم جنگجویی نیستم 😁 خوابم میاد 🥱🥱
سلام اره من انسانی خوندم

😐😑😂مرسی

من با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم😒همچنین با شیری هم که جلوم داره نعره میکشه هم نمیجنگم 😶کلا آدم جنگجویی نیستم 😁 خوابم میاد 🥱🥱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیرم منظورتون رشته ریاضی محض؟

نه ریاضی فیزیک رشته ی دبیرستانی و حالا هر شاخه ی دانشگاهیش که باشه

😂😂😂 ریاضی آینده نداره فقط برا آقایون خوبه بنظرم تجربی برو

اصن دیگه نمیدونم چی کنم ریاضی رو دوس دارم و استعدادش هم دارم ولی میگن کار نداره بقیه ی درس ها هم بدم نمیاد ازشون 😐😑😑😑😑🤲🤲🤲

اصن دیگه نمیدونم چی کنم ریاضی رو دوس دارم و استعدادش هم دارم ولی میگن کار نداره بقیه ی درس ها هم بدم ...

اگه حفظیاتت خوبه بیا انسانی اگر ریاضیاتت خوبه تجربی ولی ریاضی اصلا نرو

من و همسرم هر دو ریاضی فیزیک بودیم  من کارمند شرکت نفت هستم و ایشون دبیر ریاضی

از حقوقتون راضی هستین ؟

اگه حفظیاتت خوبه بیا انسانی اگر ریاضیاتت خوبه تجربی ولی ریاضی اصلا نرو

چرااا همه با ریاضی لجن 😂😂😂😂😂😑 مامانمم میگه نرو