جیمجان مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 415 عنوان کسی هست که رشته ی ریاضی خونده باشه ؟ 99 بازدید | 18 پست کسی هست که رشته ی ریاضی خونده باشه ( خانم باشه ) و الان شغل خوبی داشته باشه و راضی باشه ؟لطفا حقوقتون هم بگین من با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم😒همچنین با شیری هم که جلوم داره نعره میکشه هم نمیجنگم 😶کلا آدم جنگجویی نیستم 😁 خوابم میاد 🥱🥱 1402/01/16 | 20:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جیمجان مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 415 سلام اره من انسانی خوندم 😐😑😂مرسی من با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم😒همچنین با شیری هم که جلوم داره نعره میکشه هم نمیجنگم 😶کلا آدم جنگجویی نیستم 😁 خوابم میاد 🥱🥱
varzeshcar عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 364 😐😑😂مرسی 😂😂😂ریاضی آینده نداره فقط برا آقایون خوبه بنظرم تجربی برو
جیمجان مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 415 سلام عزیرم منظورتون رشته ریاضی محض؟ نه ریاضی فیزیک رشته ی دبیرستانی و حالا هر شاخه ی دانشگاهیش که باشه من با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم😒همچنین با شیری هم که جلوم داره نعره میکشه هم نمیجنگم 😶کلا آدم جنگجویی نیستم 😁 خوابم میاد 🥱🥱
کارمنددولت عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 591 من و همسرم هر دو ریاضی فیزیک بودیم من کارمند شرکت نفت هستم و ایشون دبیر ریاضی
باغ120 عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 456 من ، الان ترم اخر مهندسی شیمی هستم ، هر وقت رفتم حقوقم میام میگم
maryamanis عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 224 نه ریاضی فیزیک رشته ی دبیرستانی و حالا هر شاخه ی دانشگاهیش که باشه من برق خوندم و یه مدت یزد و اصفهان کار کردم . البته الان قصدم اینه که تدریس کنم
جیمجان مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 415 😂😂😂 ریاضی آینده نداره فقط برا آقایون خوبه بنظرم تجربی برو اصن دیگه نمیدونم چی کنم ریاضی رو دوس دارم و استعدادش هم دارم ولی میگن کار نداره بقیه ی درس ها هم بدم نمیاد ازشون 😐😑😑😑😑🤲🤲🤲 من با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم😒همچنین با شیری هم که جلوم داره نعره میکشه هم نمیجنگم 😶کلا آدم جنگجویی نیستم 😁 خوابم میاد 🥱🥱
maniajan عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 4516 من و همسرم هر دو ریاضی فیزیک بودیم من کارمند شرکت نفت هستم و ایشون دبیر ریاضی کدوم دانشگاه درس خوندین چ رشته ای؟
varzeshcar عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 364 اصن دیگه نمیدونم چی کنم ریاضی رو دوس دارم و استعدادش هم دارم ولی میگن کار نداره بقیه ی درس ها هم بدم ... اگه حفظیاتت خوبه بیا انسانی اگر ریاضیاتت خوبه تجربی ولی ریاضی اصلا نرو
جیمجان مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 415 من و همسرم هر دو ریاضی فیزیک بودیم من کارمند شرکت نفت هستم و ایشون دبیر ریاضی از حقوقتون راضی هستین ؟ من با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم😒همچنین با شیری هم که جلوم داره نعره میکشه هم نمیجنگم 😶کلا آدم جنگجویی نیستم 😁 خوابم میاد 🥱🥱
جیمجان مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 415 اگه حفظیاتت خوبه بیا انسانی اگر ریاضیاتت خوبه تجربی ولی ریاضی اصلا نرو چرااا همه با ریاضی لجن 😂😂😂😂😂😑 مامانمم میگه نرو من با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم😒همچنین با شیری هم که جلوم داره نعره میکشه هم نمیجنگم 😶کلا آدم جنگجویی نیستم 😁 خوابم میاد 🥱🥱