2777
2789
عنوان

ی مشت روانی افسردم کردن

217 بازدید | 10 پست

خستم کردن دیگه بابام هر وقت میاد بیرون با لباسای شلخته. و کصشر میاد هرچیم میگم گوش نمیکنه همش آبروم می‌ره مامانم همینجوریه 

از خونمون متنفرم همش دارن دعوا میکنن 

ی کافه رفتم هزاربار زنگ زد آبروم رفت 

همش بلدن آبرومو ببرن خسته شدم.از این زندگی 

کاش تموم میشدم منم آدمم خوب 

چرا زندگی باید با من اینجوری تا کنه ؟!

دلم ی بغل میخاد ک توش گریه کنم:)

https://daigo.ir/secret/71251841751

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالته عزیزم؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم

خب خودت بهشون رسیدگی کن. لباس بخر اتو بزن و...

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧

عزیزم

درکت میکنم شرایط بدیه

سعی کن با زبون خوش تغییرشون بدی

مثلا از آدمایی که هم سطح شمان ولی مرتب میپوشن تعریف کن جلوشون

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم