2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون اینطوری شدن

272 بازدید | 25 پست

جدیدا همسرم خیلی از معنویات دور شده و اصلا از دین و مذهب انگار زده شده .. دیگه باورا و اعتقادای قبلیشو نداره .. 

حالا کلا قبلا هم خانواده مذهبی و مقیدی نبودیم ، ولی یه سری اعتقاد و باور داشتیم بالاخره ...

اما الان دیگه زیاد از مسائل دینی و اینا خوشش نمیاد و هی سر این مسائلم با بقیه افراد خانواده دعوا و بحث میکنه

بشدت آدم پاک و درست و خوبیه و دوست ندارم اینجوری باشه دوست دارم مثل قبلش باشه

همسرم اینطوری بود چون دنبال همچین ادمی بودم که برخلاف من و اطرافیانم نباشه.

باهاشون صحبت کنید و دلیلش رو بپرسید.

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

تاثیر اینستا و فضای مجازی نیس؟! 

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسرم اینطوری بود چون دنبال همچین ادمی بودم که برخلاف من و اطرافیانم نباشه. باهاشون صحبت کنید و دلی ...

شما چکار کردید با همسرتون؟ 

من باهاش حرف میزنم فایده نداره میگه دیگه قبول نداره

شما چکار کردید با همسرتون؟  من باهاش حرف میزنم فایده نداره میگه دیگه قبول نداره

هیچی 

خودمم از نظر اعتقادی همین مدلی هستم 

اشاره کردم 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

شوهر من ب خدا اعتقاد داره. خیلی هم.ولی نماز و روزه نه

کاریش نمیشه کرد 

ولی کیف میکنه من نماز میخونم یا روزه. ببین هرکی اعتقادی داره کاریش نمیشه کرد واقعا

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
شوهر من ب خدا اعتقاد داره. خیلی هم.ولی نماز و روزه نه کاریش نمیشه کرد  ولی کیف میکنه من نماز ...

شوهر منم به خدا اعتقاد داره ولی از دین زده شده . منم بخوام نماز بخونم هی مسخرم میکنه و کلا همش با همه بحث میکنه