2777
2789
عنوان

3روزه پسر 2سالم غذا نخورده

151 بازدید | 14 پست

لطفا راهنمایی کنید. 3روزه پسرم اسهال و استفراغ داره، بجز آب هویج و شیر هیچی نمیخوره. بردم  دکتر کلی دارو داد و سوزن زد تا حالا اثری نکرده. الانم خودم و پسر بزرگم حالت تهوع داریم، 3تایی تو خونه افتادیم. خودم از دیشب تا حالا چیزی نخوردم. ای چ مریضیه؟؟ 

برو دکتر خطرناکه

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا شفا بده عزیزم

من و شوهرم و دخترم هم حدود ۱۰ روز پیش اینجوری شدیم

من بدن درد داشتم شدید و هیچی نمیخوردم

دخترم ۱ سالشه هیچییی نمیخورد و فوق العاده بهونه گیر شده بود

خوب شدیم خدا رو شکر

مولتی ویتامین بخورید و مایعات و چیز مقوی

این کاربری ۱سال و نیم پیش دست کسی دیگه بوده، فعلا دست منه   

خدا شفا بده عزیزم من و شوهرم و دخترم هم حدود ۱۰ روز پیش اینجوری شدیم من بدن درد داشتم شدید و هیچی ...

ممنون عزیزم. دکتر نگفت چ مریضیه؟ دکتر ما گفت شاید مسمومیت، ولی اصلا چیز فاسدی نخوردیم. کلی شربت ویتامین خارجی براش گرفتم، دکتر گفت فعلا بهش نده. 

از کاری شنیدم اینجور مواقع قید سلامتی بزنید برا بچه یا مریض بستنی و هرچی میلش میکشه بگیرید ک فقط ی چیزی خورده باشه حداقل کالری روزانه شو دریافت کنه زنگ بزن پیتزا بیارن حتی.. و اینکه من زمان کرونا اسهال استفراغ شده بودم قدرت خدا داروها اینگار آب بود بی تاثیر دیگه زنجفیل گفتن خوبه خوردم تهوعم شروع کرد به بهتر شدن... فشارم هم پایین بود با دارچین خوردن اومد بالا... موز رو سکه ای برش میدادم هر چند دقه یکی میخوردم یعنی معده م ج نمی‌داد بیشتر بخورم ولی همون رو میخوردم... یا همین زنجفیل رو بگم در حد تر شدن دهن میخوردم خرد خرد حتی آور یک ق میخوردم معده م برمی‌گردند ولی اینجوری آروم آروم بهتر شدم.. شمام خوب میشی مشخصه ویروسه دوره ش میگذره راحت میشید... 

ممنون عزیزم. دکتر نگفت چ مریضیه؟ دکتر ما گفت شاید مسمومیت، ولی اصلا چیز فاسدی نخوردیم. کلی شربت ویتا ...

دکتر نرفتیم عزیزم میگذره نگران نباش

به بچت فشار نیار برا خوردن، واقعا میل نداره

هر چی دوس داره بده بخوره حتی در حد یه قاشق

این کاربری ۱سال و نیم پیش دست کسی دیگه بوده، فعلا دست منه