2777
2789
عنوان

خونه خراب شدم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 71 پست

راستش رو به شوهرت بگو بگو برام نقشه کشیدن منم اشتباه کردم دیگه همچی اشتباهی نخواهم کرد تنها کار همینه 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

با دوستت که قلبش سیاهه کاری ندارم ولی نامزدت فازش چیه؟دیگه الان انقدر عکس تو اینستا و اینور اونور هست که پخش شدن عکس معنایی نداره حقیقتا

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس واسه همچین چیزی طلاقت نمیده عزیزم پراینستاست عکس وفیلم.فقط بهش حق بده که ناراحت باشه به مرور رو به راه میشه

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......

فعلا با شوهرت یا کسی دیگه پاشو برو سراغ اونکه عکستو براش فرستادی حسابشو برس

یعنی چه؟ مگه الکیه زندگی کسیو خراب کنه؟ 

بگو ابروتو میبرم ازت شکایت میکنم تا خودش همه چیو به شوهرت توضیح بده

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
شوهرت تو چه دهه ای داره زندگی میکنه

شوهره که بماند !!!استاتر که داره خودشو پرپر میکنه رو کجای دلمون بزاریم🤭😑

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍
شوهره که بماند !!!استاتر که داره خودشو پرپر میکنه رو کجای دلمون بزاریم🤭😑

هموننن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

این همه کولی بازی برا ی عکس ‌نترس منم یه دوست بد داشتم که عکسم رو داشت نامزدم یه هفته قهر کرد هی کنایه میزد که تو اگ آدم بودی عکست دست دختر خراب نبود الان ۳ساله ازدواج کردیم اصلا یادش رفته همچین چیزی بوده 

سه روزبدون آب وغذا..... الانم تاپیک میزنی که

خوب چیکارکنیم؟؟؟ به نامزدت زنگ بزنیم؟؟ دوستتوتنبیه کنیم؟ 

دلداری میخوای؟؟؟ 

به ع ن ت شوهرت زبون نفهمه برای یه عکس خودشوجرمیده طلاق بگیر

این ازنظرما

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥

توی دوره ای داریم زندگی میکنیم ک عکس 😐چیزه مهمی نیست بگو خوبه نود نبوده اینجور داری خودتو پاره میکنی برین بهش ک به پات بیفته 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

مردی ک انقد بی منطقه رومیخوای چیکار

اصن عکس فرستادنت اشتباه!!

خب ک چی

مث آدم بگه دیگه دوس ندارم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چنین کاری کنی.

از الان این همه داستان سر هیچی درست شده بهتره تموم شه.

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...

ادمی که برا همچین چیزی که تو تعریف کردی اگه واقعا همینجوری که میگی باشه بخواد عصبی بشه و ناراحتی درست کنه خدا خیلی دوستداره که جدا بشی 

من فک میکنم که شما عکس دیگه ای یا اصلا برا کس دیگه فرستادی 

یا عکست ناجوره 

اینجا واقعیتو نمیگی 

عکسی که برا دوستت فرستادی اونم عکس عادی چی بوده که بخواد بچرخه بچرخه بیاد دست عروس عمه شوهرت 

یه جیزی جور نیس