2777
2789

چه چیزاییش توجه تونو جلب کرد و پیش خودتون فک کردین خیلی باکلاسه و دوس داشتین اونو ویژگیو شما هم داشته باشید

یه بلاگر هست ارام لایف استایل بنظرم خیلی بلکلاسهههع

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من باکلاس بودن فقط به لباس وقیاافه رسیدن نیست بیشتر شخصیت بالا واخلاق خوب ومتین بودن به نظرمن باکلاس بودنه 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

ویژگی بگید یعنی نام ببرید چیاش

خیلی باناز صحبت میکنه صداش قشنگه نمیدونم چطور توصیفش کنم خیلیم خوش پوشه سلیقش تو دکوراسیون خونه هم عالیه خونش مث ژورنالای خارجیه 

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
شاغله؟

اره مزون داره شوهرشم خیلی پولدار نمایشگاه ماشین داره فک کنم 

استایلش چه شکلی بود؟ دقیق تر میگی،  لوندی یعنی چی

بدنش ب قدری نرم و منعطفه ک جذبش میشم،

راه رفتنش خدادادی با عشوه اس و رو حساب کتاب.

دستای کشیده،بدن نحیف و کشیده باعث شده هرررر جور لباسی بهش بیاد،وقتی راه میره در عین حال ک حرکاتش نرمه استوار و با صلابت و اعتماد ب نفسه.

توی لباس پوشیدن آرایش کردن خونه داری و سلیقه رو دستش ندیدم،ب قدری شمرده و قشنگ حرف میزنه و بدون تپق ک دوس داری فقققط باهات صحبت کنه

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...