2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی ی داستانی عجیبی میگه ادم خندش میگیره بابام میگه دید مرده میلیاردر بود رفت کما اومدهمه چیو ب پسرش بخشید دیگه ناامید شده از زندگی رفته دور از همه زندگی کنه😐😐😐 ادم وقتی اون جعانو میبینه باید امیدوار شه تلاش کنه اخرتشو ابادکنه به بدبخت بیچاره ها کمک کنه ینی چی اخه این کارا😐 حالا خیلی چیزای دیگه ک حسی برا توضیح نیس

کل زندگیمو بسنده کردم به دو حرف  ۱:شانس مال کسیه ک تا اخرین لحظه تلاش میکنه۲:پایان همه چیز خوبه اگر پایان چیزی بدشد نگرانش نباش چون اون پایانش نیست😁
تعطیل شد یهو

سلام عزیزم دیدم نسبت به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه مند شدی گفتم لینک این تاپیکم رو برات بزارم، شامل تجاربِ ایرانی و خارجی و چندتا تجربهٔ کاربرای سایت هم هست، صفحه ی 7 تجربه ی آقای زمانی هست که عمیقترین و پر جزییات ترین تجربه ی ایرانی هست و آقای موزون چند سال پیش بعد از ٱشنایی با آقای زمانی و شنیدن تجربه ی ایشون، به این مبحث علاقه مند شدن و این برنامه رو ساختن. 

من هم این تاپیک رو سال 97 بعد از آسمونی شدنِ پدر عزیزم ایجاد کردم. 

امیدوارم برات مفید باشه.