anashiiiid مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 81 عنوان نداشتن علائم بارداری 340 بازدید | 6 پست بچه ها امروز وارد هفته ی هشت بارداری شدم ولی انگار نه انگار،هنوز نرفتم سونو برای شنیدن صدای قلبش،کیا مثلِ من اصلا علائم و حالت تهوع نداشتن؟ 1402/01/16 | 16:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9844 منم هفته هشت هستم، هیچ علائمی ندارم ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم اگه میخوای بچت تو فامیل تک باشه برو این مطالب بخون ان شاالله مثل من نتیجه بگیری زیبایی هوش اخلاق خوش روزی و....😉بچه هام چشماشون رنگی و زیبا شدن و خوش روزی خدارو شکر https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده- لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
gandommm12 عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 3297 منم فقط زیر دلم درد میکنه و کمی حالت تعوه دارم هفته هشت هستم ۲ روز دیگ میرم سنوی قلب اسی تو کی میری ؟؟؟؟
mrsshimaw عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 244 من کلا ویار و تهوع نداشتم دیگه سیم کارت نداشتم بیام🙄با خط شوهرم اومدم ک انشاالله ب تبریک رسیدن تیکرمو ببینم،،همیشه آرزوشو داشتم💔