2777
2789

خود من ۲۰ سالمه خواهر ندارم‌ فقط مادرمه بعد دکترم و دوستانم خوشحال بودم شاید اینجا بهم کمک بشه صدبار تاپیک بزنی تا حرف جاری و ننه خاله نشه بازدید نداره یعنی!خو یکی مثل من میاد که از شما که مادری سوال بپرسه واقعا که

تو عنوان تاپیکت کلمه خواهرشوهر رو بکار ببر تا بیان

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

خو تقصیر ما چیه که بازار خرابه و آمار ازدواج اومده پایین.

مجردیم نمیتونیم راهنمایی کنیم 😐😉

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 

خیانت شوهر پربازدیدتره🤣

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

صددرصد درسته حالا خودمونم این تاپیکا میریم ولی اینجا فکر میکنم کسی که قصد بارداری داره یا مادر ای باردار واقعا باید اولویت باشن

صددرصد درسته حالا خودمونم این تاپیکا میریم ولی اینجا فکر میکنم کسی که قصد بارداری داره یا مادر ای با ...

دقیقا، اوناییکه کمک نیاز دارن اولویتن

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)
خیانت شوهر پربازدیدتره🤣

😅😅

خو تقصیر ما چیه که بازار خرابه و آمار ازدواج اومده پایین. مجردیم نمیتونیم راهنمایی کنیم 😐😉

خو شاید خواهری دختر خاله ای چیزی داشته باشین که باهاش ارتباط دارین و سردر بیارین منم گناه دارم تک دختر افتادم مادرمم خیلی راحت نیستم‌ 

بچه‌ها لطفا تاپیک اسم منم بیاین 

😅😅

+اسکرین😁🚶‍♀️