2777
2789
عنوان

کالباس خونگی

2543 بازدید | 8 پست

عزیزان من کالباس خونگی کردم همه چیش اوکی بود فقدر طعم ادویه میداد می‌دونم اونم برای این هست که وقتی آبپز میشد زیادادویه زدم حالا به نظرتون ادویه نرم و راستی پودر ژلاتین می‌زنیم شما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یاد میدی لطفا

اول سینه مرغ رو آبپز کردم ژلاتین هم آب کردم با پیاز و لبو داخل مخلوط کن انداختم از اون ور قارچ رو تکه تکه کردم و هویج رو رنده کردم بعد باهم مخلوط میکنیم بذاریخچال

سینه و فیله ران مرغ رو با۴ حبه سیر درشت چرخ میکنم.بعد بهش دو تا زرده تخم مرغ،دو قاشق آرد،یه ق چ پودر زنجبیل،یه ق چ پورد پاپریکا،یه ق ق نمک،نصف ق چ پودر هل،ی ق چ فلفل سیاه،دو قاشق روغن مایع میزنم کامل ورز میدم‌.بعدیه  هویج خام درشت رو نگینی خورد میکنم به مواد اضافه میکنم.۱۰ تا قارچ هم نگینی خورد میکنم میریزم تو آب در حال جوشی که آویشن و نمک بهش اضافه کردم بعد ۵ دقیقه آبکش میکنم و به مواد اضافه میکنم.کامل که مخلوط شدن میپیچم تو سلفون بعدم یه لایه دیگه سلفون میکشم دورشو.حتما کامل بپوشانید.احتمالا تو نت فیلمش هست که چطور بپیچین‌ با خلال دندون چند تا سوراخ ایجاد میکنم.دو ساعت میذارم تو آب بجوشه و بعدش تو یخچال سرد بشه.بعدم برش میزنم.تمام


ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز