سینه و فیله ران مرغ رو با۴ حبه سیر درشت چرخ میکنم.بعد بهش دو تا زرده تخم مرغ،دو قاشق آرد،یه ق چ پودر زنجبیل،یه ق چ پورد پاپریکا،یه ق ق نمک،نصف ق چ پودر هل،ی ق چ فلفل سیاه،دو قاشق روغن مایع میزنم کامل ورز میدم.بعدیه هویج خام درشت رو نگینی خورد میکنم به مواد اضافه میکنم.۱۰ تا قارچ هم نگینی خورد میکنم میریزم تو آب در حال جوشی که آویشن و نمک بهش اضافه کردم بعد ۵ دقیقه آبکش میکنم و به مواد اضافه میکنم.کامل که مخلوط شدن میپیچم تو سلفون بعدم یه لایه دیگه سلفون میکشم دورشو.حتما کامل بپوشانید.احتمالا تو نت فیلمش هست که چطور بپیچین با خلال دندون چند تا سوراخ ایجاد میکنم.دو ساعت میذارم تو آب بجوشه و بعدش تو یخچال سرد بشه.بعدم برش میزنم.تمام