2777
2789

دوستا میشه لطفا جواب بدید من اولین بار قصد بارداری دارم توی ماه فروردین حالا حساب میکنم روز تخمک گزاریم میفته تو این شبا خیلی حالم گرفته شد چه بدونم اینطور میشه توروخدا بگید ببینم حرامه تو این شبا اقدام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تقویم هست به نام تقویم همسران،  سایز جیبی داره. 

داخلش برای هر روز نوشته که برای چه کاری خوبه و ایا انعقاد نطفه خوبه یا نه؟ 

بعضی روزها به قمر در عقرب میفته. 

یه دونه بخری،  خوبه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها من یعنی بعد کلی رژیم و دکتر و رعایت این ماه وقت اقدام یعنی روز تخمک گزاریم میشه تو این روزا الآن نمیدونم چکار کنم شما می تونید میزنم اینترنت میگه بهتره نباشه چون در این شبای شهادت شادی بده ولی نگفته حرامه

آره شانس من ۲۰ فروردین یعنی روز ۱۷ تخمک گزاریم قمر در عقربه

ببین درسته مکروهه ولی حرام نیست. 

شما صدقه بده،  دعای وارده رو بخون،  ان شاالله خیر میشه. 

ولی من فتوا نمیدم،  زنگ بزن از مرجعت بپرس و خیالت رو راحت کن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

سلام مبارکه عزیزم یعنی اون ماه تو شب های قدر اقدام کردی همون ماهم حامله شدی 

نه شب قدر تایم تخمک گزاری بود گزاشتم بعدش چون دوس نداشتم تو شب قدر باشه بعدش حامله شدم