2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده؟

55 بازدید | 9 پست

بچه ها من یه خاستگاری داشتم بنده خدا خیلی پیله بود چند بار اومد خاستگاری،دیگه بنابه دلایلی ردش کردم

دیشب خوابشو دیدم که مامانش زنگ زده به دوستم و میگه حاملس😐بعد ما رفتیم خونشون بهش سر بزنیم وقتی داشتیم میومدیم بیرون دیدم خاستگارم تویه گوشه از حیاط نشسته ناراحته و سرشو گرفته

تعبیر این چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدودا چه ساعتی این خواب رو دیدی؟ اون روز رو حیه ات چطوری بود؟؟

نمیدونم والا ولی روحیم خوب بود بدون فکر کردن به اون خوابیدم اصلا خودم تعجب کردم که خوابشو دیدم

حدودا چه ساعتی خوابشو دیدی؟؟

مطمن باش اون داره بهت فکر می کنه هنوز. یا حتی ممکنه خانواده اش هم همینطور باشه. !!! حدود ساعت خوابت رو بهم بگو... 

احتمال میدهم یه دوستی باعث جدایی این وصلت شده باشه.

مطمن باش اون داره بهت فکر می کنه هنوز. یا حتی ممکنه خانواده اش هم همینطور باشه. !!! حدود ساعت خوابت ...

راستش واقعا نمیدونم چه ساعتی دیدم اما یادمه ساعت دو یا سه شب خوابیدم،بیشتر خودش باعث شد،اطرافیانم خیلی تاکید میکردن که چشمامو باز کنم و از رو احساسات تصمیم نگیرم دیگه همین چیزا باعث شد ک جواب مثبت ندم