2777
2789
عنوان

سلام فقط آقایون جواب بدن سوال دارم 🤵

| مشاهده متن کامل بحث + 60721 بازدید | 295 پست
به نظرم همه سر کارید استارتر اصلا از طرز حرف زدن و طرز فکرش محاله ۲۰ ساله باشه به نظرمن یه دختر ۱۴ ا ...

شما سرکارید من سنمو دروغ نگفتم من واقعان ۲۰ سالمه ی دختر ۲۰ ساله فکر نکنید اندازه مادربزرگ تون میدونه اونم هنوز سنی ازش نرفته ۲۰ فقط ی عدده مهم نحوه ی بزرگ شدن افراد و تجرابشونه بی خودی پسرای دانشگاه رو ول نکردم بچسبم ب پسره ۱۷ ساله حتما فرق داره ک میگم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ولی دخترا میدونید چی شدن می بینن کدوم پسر خوشگل تره دل به اون می بندن که جلوی دوست هاش نگه دوست ...

مهم دله بنظر من 

ولی این حرفتون فقط واس دخترا نیست پسرا هم بیشترشون که ن همشون دنبال قیافه ان دختره خوشگل باشه پیگیرن زشتر باشه فقط سواستفاده بعدم ولش میکنن 

من همینطور چیزیو تو تماس بهم گفت ، من شخصا اولش یکم ناراحت شدم بعد بیشتر تلاش کردم براش ، ولی همه اینطوری ممکنه نباشن ممکنه یکی خیلی ناراحت شه نمیدونم والا

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ‌⁦⁦⁦…⁠ᘛ⁠⁐̤⁠ᕐ⁠ᐷ⁩

بسم الله، ببین آبجی کوچولو قطعا شما زیر هجده سالی و اینو باید بدونی که اگر طرز فکرت نسبت به اون شخص اینطوری یعنی اون شخص هنوز در اون حدی بالغ نیست که بهش تکیه کنی، دخترا همیشه ۶ سالشونه و یه تکیه گاه میخوان حالا اینا مباحث غریزه شناسیه که وارد نمیشم فقط باید رد بکنی، چون تازه کاری توی روابط زن و مرد بهت گفتم، سعی زیاد با آقایون ارتباط گرم نگیری اونی که بخواد به دستت بیاره کارشو بلده تو رو خودت و بهتر شدنت کار کن.