2777
2789
عنوان

خانوما سقط كردم بايد برم كورتاژ يه لحظه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمام كورتاژ شدي ؟ اصلا لعنت ب من ك همه كارام با مكافاته خسته شدم ب خدا

نه که کاش میشدم، الان معلوم نیست بقایاست یا پولیپ در آورده رحمم باید صبر کن تا دو هفته دیگه هیسترو شم ببینم چیه. دو ماهه تو عذابم نمیدونم غصه سقط رو بخورم یا این گرفتاریای بعدش رو

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 
بابا خودش میفته.منم بعد ده روز سه سانت مونده بود بعد یکماه شد یه سانت .بعد دیگه اونم افتاد 

چي بگم آخه من واژنم خيلي بوي بدي گرفته لرزم دارم انقد ميترسونم ميگن عفونت نگيرم

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

نه که کاش میشدم، الان معلوم نیست بقایاست یا پولیپ در آورده رحمم باید صبر کن تا دو هفته دیگه هیسترو ش ...

كاش از همون اول هيسترو ميشدي من خودم ميخوام هيسترو شم فقط مشهد بايذ برم اونم بچه كوچيك دارم نميشه

كاش از همون اول هيسترو ميشدي من خودم ميخوام هيسترو شم فقط مشهد بايذ برم اونم بچه كوچيك دارم نميشه

اشباهت کردم دکترم بیخیاله ،باید عوضش میکردم، حالا میترسم چسبندگی هم بشه دیگه باردار نشم

اشباهت کردم دکترم بیخیاله ،باید عوضش میکردم، حالا میترسم چسبندگی هم بشه دیگه باردار نشم

نه بابا مال من جفتم بعد يه ماه دكتر درآورد با هيسترو با جلوگيري باردار شدم بعدش همش چرت و پرت ك ميگن باردار نميشي نمونش من تازه من زخم سزارين داشتم دكتر اول بي شعورم ميگفت حتما رحمت پاره ميشه

نه بابا مال من جفتم بعد يه ماه دكتر درآورد با هيسترو با جلوگيري باردار شدم بعدش همش چرت و پرت ك ميگن ...

حالا دارو گیاهی بخور تا بیفته، کنجد سیاه اسیاب کن بجشون بخور و عدق بومادران و بابونه.

شمام كورتاژ شدي ؟ اصلا لعنت ب من ك همه كارام با مكافاته خسته شدم ب خدا

به جای لعنت فرستادن به خودت ومنفی گری که عامل همه این مکافات هست ،یه مقدار مثبت اندیش شو،یه نگاه به نام کاربریت بنداز ،منفی نگریت رو‌ انتخاب همه چیت تاثیر گذاشته