2777
2789
عنوان

مهد کودک خوب تو قم .قمی ها بیان لطفا

4544 بازدید | 17 پست

سلام من شاغلم یه دختر ۵و نیم سال و یه پسر ۱ سال ۱۰ ماهه دارم می خوام بزارم مهد کودک یه مهد خوب که بچه زیر ۲ سال تا ساعت ۳ بعد از ظهر نگه دارن یا پرستار کودک خانم خوب بهم معرفی کنید دیوار ۱۰۰ بار اگهی کردم بیخیال دیوار بشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=283597564]پارسال چقدر شهریه دادی؟کادرش خوب بود تمییزه؟بچه های دیگه کتکش نمی زدن[/QUOQUOTE  نه خدایی خوب بودن،،،،و دختر من دوست داشت بهش میرسیدن ،،،یه تومن ورودی خواستن و ماهی ۷۵۰ شهریه ک برا قبل عیده ولی باز من گفتم من برا آموزش نمیخام و..کم کردن شد ۳۰۰ ورودی 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
[QUOTE=283597564]پارسال چقدر شهریه دادی؟کادرش خوب بود تمییزه؟بچه های دیگه کتکش نمی زدن[/QUOQUOTE &nb ...

مگه به بچه زیر ۲ سال آموزش هم میدن؟چه جالب یه جا بردم اذیت شد عوض می خوام بکنم 

مگه به بچه زیر ۲ سال آموزش هم میدن؟چه جالب یه جا بردم اذیت شد عوض می خوام بکنم 

مثلا هزینه جایزه و کتاب و آموزش شعر و ...دختر من سه سال بود و برای تقویت حرف زدن بردمش برا همین گفتم هیچ چیز نمیخاد فقط میخام ‌‌‌‌تجمع باشه برا همین کم کردن 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌