2777
2789
عنوان

کاشت ناخن خواهش میکنم بیاید

284 بازدید | 21 پست

بچه ها کاشت ناخن باعث ایدز میشه؟

از وقتی انجام دادم زندگی برام زهرمار شده قبل عید گفتم تنوع بشه

واسه اولین بارم بود

همش نگرانم کسی رو شنیدید اینطور؟

دستت خون آمده ؟

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ژلیش میکنم.

والا اولین باره شنیدم

حالا از ناخونای قشنگت عکس بده ببینم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

عزیزم من ناخن کارم عمق فاجعه کاشت ناخن اگر غیر اصولی انجام بشه و ابزار آلوده باشه قارچ هست نه ایدز 

مگه طرف واسه یه مبتلا کار کرده باشه 

ابزارش خونی شده باشه 

شما هم زخمی شده باشین و اون ابزار عامل انتقال باشه که بازم احتمالش کمه

وا نه نشنیدم

چرازهرمار اخه

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
عزیزم من ناخن کارم عمق فاجعه کاشت ناخن اگر غیر اصولی انجام بشه و ابزار آلوده باشه قارچ هست نه ایدز&n ...

منم همین نگرانم کرده میگم نکنه خون یه ناقل بوده باشه بخدا برام کابوس شده

ضدعفونی میکنن قبل کار؟

من آخرین نفر بودم عجله داشت همش نگرانم 

نه بابا، از ناخنات لذت ببر هیچی نمیشه

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)
چون میترسم بیماری گرفته باشم

به هرچی فکر کنی اتفاق میوفنه عزبزم به چیزای خوب فکر کن

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.