2777
2789

من بوشهر سه ماه می خوام برم نیما ناصحی 

سلام😢لطفا برای آوردن رتبه توکنکور۱۴۰۱ و زندگیم (خونمون تموم بشه و بتونیم ماشین بگیرم و همسرم داخل یه شغل خوب استخدام بشه🥺(قلبـ♥️های شما دوستان بهتر از قلب های ماست )برام دعا کنید و صلوات بفرستید انشاالله به هر آنچه که می خواهید برسید 🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم میخواستم برم پشیمونم کردن 😐الان نمیدونم کجا برم

یکی دیگه هم گفتن ولی نمی دونم غربالگری انجام بده خانم اختر دانش فکر کنم بود 

سلام😢لطفا برای آوردن رتبه توکنکور۱۴۰۱ و زندگیم (خونمون تموم بشه و بتونیم ماشین بگیرم و همسرم داخل یه شغل خوب استخدام بشه🥺(قلبـ♥️های شما دوستان بهتر از قلب های ماست )برام دعا کنید و صلوات بفرستید انشاالله به هر آنچه که می خواهید برسید 🤲🏻
یکی دیگه هم گفتن ولی نمی دونم غربالگری انجام بده خانم اختر دانش فکر کنم بود 

آره به خودمم ایشونو گفتن فک کنم اخرم برم همون ناصحی چون اژرافیانم اونجا رفتن اکثرا 

شنیدم اخلاق نداره 😂ولی خودمم با خانم راحتترم

راستش منم موقع سونو یه کم درد داشتم یه کوچولو جیغ زدم گف درد چی داره یه سونوی معمولیه منم گفتم مثانه م پره چ کنم البته ب من برنخورد ولی کارش خوبه 

راستش منم موقع سونو یه کم درد داشتم یه کوچولو جیغ زدم گف درد چی داره یه سونوی معمولیه منم گفتم مثانه ...

هرکی رفته پیشش یه خودی نشون داده من ولی اخلاق برام خیلی مهمه شاید یچی هم بگم 😂

راستش منم موقع سونو یه کم درد داشتم یه کوچولو جیغ زدم گف درد چی داره یه سونوی معمولیه منم گفتم مثانه ...

دکتر بلور ساز مشهدیم رفتم قبلا واقعا عالی بود انقد خوش برخورد بود دوس دارم بازم برم پیشش ولی چون از اطرافیانم برا غربالگری نرفتن میترسم

هرکی رفته پیشش یه خودی نشون داده من ولی اخلاق برام خیلی مهمه شاید یچی هم بگم 😂

اتفاقا من خیلی عصبیم تو فک کن رو من تاثیر نزاش. عجیبه رو بقیه گذاشته .ولی ب نظرم منظوری نداره