2777
2789
عنوان

سه سال پیش بهم پیشنهاد دوستی داد

266 بازدید | 16 پست

سه سال پیش هنوز یازدهم بودم و تمرکزم رو درس و کتاب و کنکور بود یه موقع هایی برای اینکه حالم عوض بشه میرفتم بیرون دوچرخه سواری اونجا ک منو دید تقریبا ی هفته روم قفلی زده بود و ازم میخواس ک باهاش باشم حتی چن بار رفیقاش اومدن جلوم و گفتن چرا با فلانی رل نمیزنی ولی من جوابم بهش منفی بود چون ن وقتشو داشتم ن شرایطشو و درسم برام اهمیت داش حالا ک از اون ماجرا 3 سال گذش چن وخ پیش فهمیدم ک تو خیابون اصلی موبایل فروشی داره و یکی ع دوستام گف ک وضع مالیش خیلی خوبه ولی واسع من پول و این چیزا مهم نی همه چی دیدم ک تنها چیزی ک برام مهم نی پوله چون کارم ی جوریه ک هرروز میرم بیرون میبینمش و اونم نگام میکنه حس میکنم ی احساسی دارم بهش پیدا میکنم ولی هرکاری میکنم ک برام مهم نباشه نمیشه حالا نمد چ کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه ازش خوشت میاد به یه بهانه برو مغازش 

اگه اونم باز ازت خوشش بیاد پیشنهادشو مطرح میکنه

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

شاید کسی تو زندگیش باشه 

یعنی احتمالا تا حالا سینگل نمونده 

پس بهش فکر نکن ،اگع سینگل بود مطمعنن صد بار بهت پیشنهاد داده بود مخصوصا حالا ک وضعش خوب شده 

چون پسرا اینجوری اعتماد بنفس پیدا میکنن 

پس بهش فکر نکن 

خب اگه ازش خوشت میاد به یه بهانه برو مغازش  اگه اونم باز ازت خوشش بیاد پیشنهادشو مطرح میکنه

فک میکنم همینطور باشه ولی خب من اونموقع بهش ج منفی دادم و از این بابت فک میکنم ک نمیتونه بیاد جلو چون میترسه دوباره جوابم منفی باشه

شاید کسی تو زندگیش باشه  یعنی احتمالا تا حالا سینگل نمونده  پس بهش فکر نکن ،اگع سینگل بو ...

ن کسی نیس دوستم امارشو رفته خودش دراورده و همش داش رو مغزم کار میکرد ک باهاش رل بزنم ولی من قبول نمیکردم

فک میکنم همینطور باشه ولی خب من اونموقع بهش ج منفی دادم و از این بابت فک میکنم ک نمیتونه بیاد جلو چو ...

خب دیگه الان خودت اگه بری مغازش و سمتش میفهمه که تو هم داری بهش یه نشانه هایی میدی 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
ن کسی نیس دوستم امارشو رفته خودش دراورده و همش داش رو مغزم کار میکرد ک باهاش رل بزنم ولی من قبول نمی ...

رل زدنی ک برا ازدواج نباشه بدرد نمیخوره 

پسر اگه یکی رو برا ازدواج بخواد 

کسیه ک سرسنگینی باشه یعنی مغرور براشون جذابتره

رل زدنی ک برا ازدواج نباشه بدرد نمیخوره  پسر اگه یکی رو برا ازدواج بخواد  کسیه ک سرسنگین ...

خب همین منم هر وخ میبینمش اون زل میزنه بم ولی من سرمو میندازم پایین و میرم نگاش نمیکنم 

خب مشکل همینع برم مغازش چی روم نمیشه

بابا برو بگو قاب گوشی میخوان بگو میخوام محافظشو عوضکنم

بابا برو بگو قاب گوشی میخوان بگو میخوام محافظشو عوضکنم

اخه اگ برم میفهمه ک ب خاطر اوت اومدم چون ی بار ک از جلوش رد میشدیم دوست خنگم گف عه کراشت اونم شنید