سه سال پیش هنوز یازدهم بودم و تمرکزم رو درس و کتاب و کنکور بود یه موقع هایی برای اینکه حالم عوض بشه میرفتم بیرون دوچرخه سواری اونجا ک منو دید تقریبا ی هفته روم قفلی زده بود و ازم میخواس ک باهاش باشم حتی چن بار رفیقاش اومدن جلوم و گفتن چرا با فلانی رل نمیزنی ولی من جوابم بهش منفی بود چون ن وقتشو داشتم ن شرایطشو و درسم برام اهمیت داش حالا ک از اون ماجرا 3 سال گذش چن وخ پیش فهمیدم ک تو خیابون اصلی موبایل فروشی داره و یکی ع دوستام گف ک وضع مالیش خیلی خوبه ولی واسع من پول و این چیزا مهم نی همه چی دیدم ک تنها چیزی ک برام مهم نی پوله چون کارم ی جوریه ک هرروز میرم بیرون میبینمش و اونم نگام میکنه حس میکنم ی احساسی دارم بهش پیدا میکنم ولی هرکاری میکنم ک برام مهم نباشه نمیشه حالا نمد چ کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین
فک میکنم همینطور باشه ولی خب من اونموقع بهش ج منفی دادم و از این بابت فک میکنم ک نمیتونه بیاد جلو چو ...
خب دیگه الان خودت اگه بری مغازش و سمتش میفهمه که تو هم داری بهش یه نشانه هایی میدی
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین